Electrica si pliabila: Ce ti-ai putea dori mai mult pentru oras?

Sambata, 27 Mai 2017, ora 00:00
5240 citiri
Electrica si pliabila: Ce ti-ai putea dori mai mult pentru oras?
Foto: Hammacher

Nimic nu poate fi mai deranjant la o bicicleta, decat gasirea spatiului potrivit pentru depozitare. De aceasta data insa, spatiul din locuinta ta nu risca sa fie ocupat pana la refuz de bicla pe care o folosesti aproape zilnic la plimbari.

Electrica si pliabila, bicicleta pusa in vanzare de Hammacher Schlemmer are avantajul de a fi usor de introdus intr-o debara sau in portbagajul masinii, atunci cand pleci in concediu.

Mai mult, aceasta este capabila sa dezvolte o viteza de 33 km/h, ceea ce iti asigura mobilitatea perfecta in oras sau la o plimbare pe aleile unui parc mai mare.

Bicicleta are un design modern, cu accente urbane, iar sistemul de viteze Shimano in sase trepte iti permite sa controlezi cu lejeritate viteza de deplasare.

Franele Shimano din aliaj special sunt de asemnea utile in controlrea bestiei electrice, fapt care nu face decat sa sporeasca farmecul unei plimbari in sa.

Bateria de 36 de volti iti ofera autonomie de 48 de km, in cazul in care te hotarasti sa mai si pedalezi din cand in cand, sau de 30 km, daca vrei pur si simplu sa gonesti pe modul electric. Pentru reincarcare insa, vei avea nevoie de o perioada de aproximativ 4 ore.

Bicicleta electrica vine pe alb, negru sau albastru si costa 1.500 de dolari, plus taxele de transport.

Nu-i asa ca este foarte practica?

#bicla electrica, #bicicleta Hammacher, #bicicleta pliabila, #bicla de oras , #Sporturi