Elon Musk pretinde că va cumpăra Manchester United! La cât este evaluat clubul englez

Miercuri, 17 August 2022, ora 07:33
463 citiri
Elon Musk pretinde că va cumpăra Manchester United! La cât este evaluat clubul englez
Elon Musk e cel mai bogat om din lume FOTO facebook

Elon Musk, cel mai bogat om din lume, a scris marți pe Twitter că va cumpăra clubul englez de fotbal Manchester United, fără a oferi detalii.

Musk are o istorie de a fi neconvențional și de a posta tweet-uri ireverențioase. Nu a fost imediat clar dacă intenționează să urmărească o tranzacție pentru a achiziționa Manchester United.

La numai patru luni după ce a anunțat că va cumpăra Twitter, Musk încearcă acum să iasă din acordul de 44 de miliarde de dolari prin care cumpăra compania de social media, care l-a acționat în instanță.

Achiziționarea lui United, unul dintre cele mai mari cluburi de fotbal din lume, l-ar costa pe Musk cel puțin 2 miliarde de lire sterline, potrivit evaluării actuale a acestuia la bursă.

Recentele probleme de pe teren ale lui Manchester United au dus la intensificarea protestelor fanilor împotriva patronilor americani Glazer, care au cumpărat clubul în 2005 pentru 790 de milioane de lire sterline. ...citeste mai departe despre "Elon Musk pretinde că va cumpăra Manchester United! La cât este evaluat clubul englez" pe Ziare.com

#Elon Musk, #bogat, #manchester united, #cumparare, #achizitie , #Stiri Sport