Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Sport > Stiri Sport
A   A   A

Ce finanțare din bani publici a primit Federația Română de Fotbal

Ce finanțare din bani publici a primit Federația Română de Fotbal
Răzvan Burleanu
Ministrul Sportului, Eduard Novak, a declarat, luni, într-o postare pe reţelele de socializare, că Federaţia Română de Fotbal (FRF) va primi finanţare din partea ministerului pe care îl conduce. Banii vor fi acordaţi pentru finanţarea academiilor de fotbal pentru copii şi juniori, a adăugat el.
"Întâlnirea de astăzi, cu reprezentanţii Federaţiei Române de Fotbal, a avut ca obiectiv restablirea a ceea ce apreciez că ţine de normalitate, în raport cu obiectivele ministerului, dar şi ale sportului, în general. Pentru prima dată, Ministerul Sportului va acorda finanţare acestei federaţii, în aceleaşi condiţii aplicabile tuturor celorlalte. Este un pas important în reclădirea relaţiei instituţionale, dar mai ales o investiţie în viitor.
În toate ramurile şi disciplinele sportive trebuie construită baza de selecţie, iar fotbalul este unul dintre sporturile iubite, importante, în care România a avut rezultate notabile multă vreme şi pentru care există un mare potenţial. Printre obiectivele noastre prioritare în acest an se află finanţarea academiilor de fotbal pentru copii şi juniori, iar printr-o relaţie corectă şi funcţională cu FRF, rezultatele pot fi cele pe care ni le dorim cu toţii", a spus Novak.

La întâlnirea de la sediul MS, au participat, printre alţii, preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, şi fostul fotbalist Vlad Munteanu, coordonatorul centrelor de excelenţă ale FRF. ...citeste mai departe despre "Ce finanțare din bani publici a primit Federația Română de Fotbal" pe Ziare.com
Facebook ShareTweet
 Luni, 17 Ianuarie 2022, ora 16:11

 Articol citit de 488 ori

Cele mai citite
Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor