Cum s-a trezit Ovidiu Ioanițoaia mai bogat cu aproape un milion de dolari: "Mi-am luat casă, mașină, dădeam cu banii"

Marti, 26 Iulie 2022, ora 22:47
262 citiri
Cum s-a trezit Ovidiu Ioanițoaia mai bogat cu aproape un milion de dolari: "Mi-am luat casă, mașină, dădeam cu banii"
Ovidiu Ioanițoaia

Ovidiu Ioanițoaia s-a îmbogățit peste noapte, datorită lui Adrian Sârbu, fostul patron al ProSport.

Ovidiu Ioanițoaia a dezvăluit la Profu' de sport, emisiune realizată de Gazeta Sporturilor, cum a devenit un om extrem de bogat peste noapte.

"În '97 am venit de la Sportul Românesc la ProSport, iar Sârbu, ca să ne cointereseze, a zis să ne dea niște acțiuni, pe care nu le-am plătit.

Când s-a pus problema să vândă ziarul, pentru că avea niște socoteli de rezolvat cu Țiriac și îi trebuiau bani, Sârbu m-a chemat la el în birou. Cu mine s-a comportat cum puțini oameni s-au purtat cu mine în viață. Mi-a zis: Băi, trebuie să vând ProSportul

Ziarul ajunsese la 100.000 de exemplare, totul era în regulă, aveam 12 mașini, eram bine. Mi-a răspuns: Lasă, mă, că iei și tu niște bani, nu-ți mai face probleme. Îi zic: Ce dracu' bani iau eu?

Nu știam cu acțiunile, Mi-a zis că trebuie să vin să semnez și eu. Mi-a zis apoi că am 19%. 19 la sută? Nu știam. Și jur că nu joc teatru. Vine contabila și zice: Partea dumneavoastră este 987.000 de dolari. Sunt banii dumneavoastră. Poftim? Cum 987.000? Parcă mi-a dat cu ceva în cap... Eu aveam 5.000 salariu. Dom'le, vorbiți serios?. N-am dormit vreo trei nopți".

Ovidiu Ioanițoaia a povestit ce a făcut cu banii. "Mi-am luat casă, mașină, dădeam cu banii. Țin minte că atunci am dat avansul la casă, iar constructorul mi-a zis că e nevoie de un avans de 20%: Dom'le, eu îți plătesc toți banii, ce avans?. L-am lăsat mască. Aveam niște bani la care nici nu visasem vreodată!"

Ioanițoaia a mai spus că în primă fază Adrian Sârbu i-a dat cu 150.000 de dolari mai puțin, însă i-a restituit banii până la ultimul cent, deși nu au făcut nicio hârtie.

A chemat-o pe viitoarea șefă a televiziunii, Doina Gradea, care era mâna lui dreaptă, și îi zice: Doina, ăsta e zdravăn? Auzi la el, nu face nicio hârtie pentru 150.000, o avere. I-am zis: Îmi dai când ai, și-așa mi-ai dat atât. Și, într-adevăr, mi-a dat în fiecare lună, timp de nu știu cât, până la ultimul ban. Și n-am făcut nicio hârtie! ...citeste mai departe despre "Cum s-a trezit Ovidiu Ioanițoaia mai bogat cu aproape un milion de dolari: "Mi-am luat casă, mașină, dădeam cu banii"" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ovidiu ioanitoaia, #Adrian Sarbu, #Prosport, #doina gradea , #Stiri Sport