Piata de pariuri online ar putea atinge cifre record in 2017

Miercuri, 15 Februarie 2017, ora 10:50
3702 citiri
Piata de pariuri online ar putea atinge cifre record in 2017

Piata de pariuri online este pe cale sa inregistreze un record spectaculos in anul 2017, spun specialistii din cadrul comunitatii pariorilor din Romania, PariuriX.com.

Numarul mare de jucatori care au migrat online in prima luna a noului an i-a surprins operatorii de pariuri, insa nu si pe Marius Cadar, liderul comunitatii PariuriX.com si totodata primul autor al unei carti tiparite in Romania ce se dedica pariurilor sportive.

Specialistul, care de mai bine de 10 ani ajuta pariorii romani sa migreze online, a anticipat o crestere cu pana la 20% a pietei jocurilor de noroc online din Romania, in acest an.

Pe langa cele aproape 10.000 de articole educative publicate pe site, Cadar Marius a lansat si 3 ghiduri pentru pariuri online, in format electronic, ce pot fi descarcate de pe site.

Expertul ne-a dezvaluit si motivele din spatele reticentei anumitor pariuri de a migra online:

"Dupa prima luna de promovare a ghidului de pariuri online pentru 2017 am constat ca majoritatea jucatorilor care se convertesc greu la online joaca biletele cu 2-3 lei in offline. Cei care joaca cativa zeci de lei sau chiar sute, au inteles deja diferenta imensa de avantaje, le-am si demonstrat practic, cum de multe ori pe offline puteam sa fiu in pierdere - jucand aceleasi pariuri - in timp ce pe online am inregistrat castiguri", a spus Cadar Marius, unul dintre primii pariori de pe online.

Specialistul a relatat si un caz petrecut cu putin timp in urma:

"De exemplu, in luna precedenta, cu o depunere de 2.000 de RON in doar 2 saptamani am ajuns la peste 7000 RON. Cei care au jucat cu mine in paralel in offline pronosticurile recomandate au avut un profit de doar 1600 RON, sa nu mai spun de cei care nu au avut nici macar baza unui money management, care din ce am observat s-au dus usor pe minus. Va recomand sa cititi cele 3 carti electronice scrise de mine pentru a incepe drumul spre succes cu dreptul."

Cadar Marius recomanda aceste case de pariuri online:

Sportingbet L1160656W000327 - Acesta este unul dintre primii operatori de pariuri online din lume, incepandu-si activitatea pe online inca din 1997. Activeaza in peste 200 de tari si trebuie sa fim bucurosi ca aceasta agentie este licentiata si la noi pentru urmatorii 10 ani. Aici se gasesc numeroase oferte zilnice care va vor tine in priza si va vor ajuta sa depasiti momentele mai putin bune.

Unibet L1160657W000330 - Vorbim despre o casa de pariuri foarte cunoscuta la nivel mondial, care a primi numeroase titluri si distinctii in ultimul deceniu. La Unibet aveti posibilitatea de a practica, pe langa pariuri sportive si jocuri de cazinou, poker si bingo, in camerele dedicate. In plus, pe site-ul operatorului se publica des analize si predictii oferite de analistii sportivi Ilie Dumitrescu si Ionel Danciulescu.

Betfair L1160655W000329 - In oferta acestui operator veti gasi singura platforma de Betting Exchange licentiata in Romania, care din fericire este si cea mai populara din lume. Puteti cumpara sau vinde cote si daca va pasioneaza, puteti incerca sa deveniti trader profesionist. Sectiunea traditionala de pariuri dispune de o serie de functii interesante: Price Rush, Asigurarea Biletului sau Cash Out.

Betano L1170664W000663 - Chiar daca a debutat pe piata romaneasca in 2016, Betano este deja un nume consacrat in randul pariorilor. Operatorul ofera o aplicatie inedita pentru iOs, prin care se poate naviga si se pot plasa pariuri cu comanda vocala. Un alt punct forte al acestui operator este oferta Marja 0%, care propune zilnic cote imense pentru partide de fotbal, baschet, volei si tenis.

Netbet L1160651W000195 - Netbet este un jucator vechi pe piata locala de pariuri online, fiind una dintre primele agentii care primeste licenta definitiva de functionare din partea ONJN. Pe langa faptul ca oferta de pariuri live este bogata atat in ceea ce priveste numarul evenimentelor, cat si cu privire la optiunile de pariuri si pietele rapide, la Netbet se gasesc peste 250 de jocuri video slots, printre care se gasesc si jocuri de pacanele foarte similare cu cele de la aparate.

PariuriX.com promoveaza parierea responsabila. Pariurile pot avea consecinte financiare si pot cauza dependenta. Va rugam sa jucati responsabil!

PariuriX.com - 18+ Site-ul este interzis minorilor - Licenta Clasa II prin Decizia ONJN nr. 697/18.04.2016

#pariuri online, #pariuri sportive, #ghid pariuri , #Sporturi