Placa electrica de surf, cea mai tare promisiune a verii 2016 (Video)

Sambata, 22 August 2015, ora 00:00
5027 citiri
Placa electrica de surf, cea mai tare promisiune a verii 2016 (Video)
Foto: Onean / Facebook/Onean

Visul de a practica unul dintre cele mai atractive sporturi nautice este acum cu un pas mai aproape de tine. Onean, o firma din Spania, a construit o placa electrica pentru surferii care nu au nici timp si nici banii disponibili pentru a cauta valul perfect.

Onean Electric Surf este o inventie care iti permite sa practici surfingul pe rauri, pe apele unui lac sau in largul unui golf marin, anunta portalul Luxatic.

O simpla baterie electrica si un propulsor adaugate unei placi de surfing normale au transformat inventia celor de la Onean intr-un gadget perfect pentru vacanta.

Gratie celor doua accesorii, acum poti pluti pe apa fara sa cauti valuri gigantice care sa te poarte inapoi la tarm.

Onean si-a dezvoltat inventia in colaborare cu Bizintek Engineering and Design, iar rezultatul a fost o placa de surf perfect ecologica, silentioasa, numai buna pentru a deprinde miscarile de baza in surfing sau a te distra pe apa intr-o zi de vara.

Placa Onean este realizata din materiale compozite si vine insotita de o comanda manuala pentru schimbarea vitezelor.

M.J.

Doua modele de placi de surf vor fi puse in productie in lunile urmatoare de catre firma spaniola si, chiar daca pretul ramane un mister, vara urmatoare se anunta cu siguranta mult mai incitanta.

#placa electrica surf, #placa surf Onean, #gadget vacanta , #Sporturi