Riva Ferrari 32, jucaria suprema pentru iubitorii sporturilor nautice

Sambata, 30 Ianuarie 2016, ora 00:00
3529 citiri
Riva Ferrari 32, jucaria suprema pentru iubitorii sporturilor nautice
Foto: Luxatic

Cauti surpriza care sa iti transforme vara acestui an intr-un sezon plin de distractie? O salupa de viteza Riva Ferrari 32 expusa la o licitatie Sotheby's ar putea fi elementul ce va da culoare oricarui sezon estival de acum inainte.

In primul rand, barca de viteza este extrem de rara, fiind fabricate doar 30 de exemplare. In al doilea rand, desi produsa la inceputul anilor '90, Riva Ferrari 32 nu si-a pierdut nimic din farmecul sau, dupa cum anunta revista Luxatic.

Sa-i dam Cezarului ce-i al Cezarului! Riva Ferrari 32 a fost de la bun inceput o jucarie costisitoare pentru rasfatatii zeitei Fortuna.

Acum insa, barca de viteza este o adevarata comoara ravnita de colectionari, tinand cont ca in lume se mai gasesc doar 8-9 unitati in stare buna.

Salupa de viteza este conceputa sa redea cat mai bine imaginea unei masini Ferrari, asa ca alegerea nuantei Rosso Corsa, specifica automobilelor celebreri firme italiene, nu ar trebui sa mire pe nimeni.

Luxul interior este garantat, chiar daca un pasionat de iahturi, de exemplu, se va simti un pic incomodat de spatiile stramte din interiorul barcii.

Carena vasului are caracteristicile unui monopost de Formula 1, fiind capabila sa spintece valurile la o viteza de 100 km/h.

Doua motoare V8 Vulcano 400 de cate 390 CP sunt responsabile de mentinerea acestei viteze de invidiat, iar manevrarea barcii de viteza este gandita sa redea cat mai fidel senzatia ca te afli la volanul unei super-masini Ferrari.

Ce ai de facut ca sa pui mana pe aceasta frumusete? Tine ochii pe catalogul celebrei case de licitatii si asigura-te ca ai un cont indeajuns de plin pentru a face fata competitiei care se anunta la vanzarea acestei bijuterii nautice.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#barca viteza Ferrari, #Riva Ferrari 32, #ambarcatiune lux , #Sporturi