Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Sport > Stiri Sport
A   A   A

Suma de bani cu care clubul Dinamo l-a premiat pe David Popovici pentru medaliile de aur la Mondiale

Suma de bani cu care clubul Dinamo l-a premiat pe David Popovici pentru medaliile de aur la Mondiale
David Popovici
Guvernul a aprobat in cadrul sedintei de miercuri, premierea lui David Popovici de catre Clubul Sportiv Dinamo cu suma de 500.000 de lei. Purtatorul de cuvant al Guvernului, Dan Carbunaru, a declarat ca aceasta suma se adauga la cea 1.000.000 de lei oferita de Executiv, prin intermediul Ministerului Sportului.
"Astazi, Guvernul a aprobat premierea a sportivului roman David Popovici de catre Clubul Sportiv Dinamo, printr-o hotarare de Guvern. Clubul Sportiv Dinamo este in subordinea Ministerul Afacerilor Interne, iar pentru performantele sale David Popovici va primi, ca urmare a aprobarii Executivului, suma de 500 de mii de lei. Sunt bani oferiti prin intermediul Clubului Sportiv Dinamo, aflat in subordinea M.A.I. si care se adauga la suma de un milion de lei, premiul extraordinar oferit prin decizie a Guvernului Romaniei, prin intermediul Ministerului Sportului", a transmis Dan Carbunaru.

David Popovici a castigat recent doua medalii de aur la Campionatele Mondiale de Natatie pentru seniori de la Budapesta. ...citeste mai departe despre "Suma de bani cu care clubul Dinamo l-a premiat pe David Popovici pentru medaliile de aur la Mondiale" pe Ziare.com
Facebook ShareTweet
 Miercuri, 29 Iunie 2022, ora 16:00

 Articol citit de 686 ori

Cele mai citite
Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor