Tentativa de mituire la nationala. Radoi: "Au incercat sa-mi dea 50.000 de euro sa convoc un jucator"

Joi, 29 Octombrie 2020, ora 01:07
1289 citiri
Tentativa de mituire la nationala. Radoi: "Au incercat sa-mi dea 50.000 de euro sa convoc un jucator"
Foto: Facebook / Echipa nationala de fotbal a Romaniei

Dezvaluiri socante facute de Mirel Radoi.

Selectionerul ar fi fost "ademenit" cu suma de 50.000 de euro pentru a convoca anumiti jucatori la nationala.

Totul s-a petrecut pe vremea cand Radoi era antrenor la echipa de tineret si propunerea nu a venit direct de la impresari, ci prin intermediari.

Antrenorul nationalei nici nu a vrut sa auda de asa ceva si i-a amenintat cu politia.

"Cineva a incercat oarecum. Iar eu am zis: sunt de acord, pentru un jucator, iti iau banii 50.000 de euro si il chem, dar in secunda doi, dupa ce imi da banii, politia e la usa.

Au incercat sa spuna prin anumite persoane, sa ajunga la urechea mea, ca ar fi persoane in stare sa-mi dea bani daca ajung jucatori la echipa nationala de tineret. In sistemul asta ne-am invartit.

Cine si-a putut inchipui ca poate veni la mine, cu orice suma de bani, ca eu sa chem un jucator?. La fel o sa raspunda si Florin Prunea, cel care a spus ca mi-a facut convocarile directorul tehnic al nationalei. Am ajuns la concluzia ca, daca nu actionezi oamenii in instanta, situatiile se vor repeta"", a spus Radoi la Telekom Sport.

Mirel Radoi si echipa nationala de tineret au jucat semifinala la Campionatul European din 2019, unde au fost eliminati de Germania. ...citeste mai departe despre "Tentativa de mituire la nationala. Radoi: "Au incercat sa-mi dea 50.000 de euro sa convoc un jucator"" pe Ziare.com

#mirel radoi nationala , #Stiri Sport