Titlurile nationale si est-europene la motocross se decid pe circuitul TCS Racing Park de la Ciolpani

Miercuri, 02 Octombrie 2019, ora 15:05
1391 citiri
Titlurile nationale si est-europene la motocross se decid pe circuitul TCS Racing Park de la Ciolpani

Adrenalina, dueluri roata la roata, depasiri spectaculoase si sarituri incredibile, in primul weekend din octombrie, cand cei mai buni piloti de motocross din Europa de Est vor face spectacol pe circuitul TCS Racing Park, in etapele finale din Campionatul Est-European de Motocross si Campionatul National de Motocross.

Cluburile Top Cross TCS si Dual Racing Team vor organiza, pe 5 si 6 octombrie, ultimele etape din Campionatul Est-European de Motocross si Campionatul National de Motocross, la care vor participa cei mai buni piloti din Bulgaria, Grecia, Moldova, Serbia, Turcia si Romania.

In etapele finale ale celor mai importante competitii de motocross din regiune vor participa peste 120 de sportivi pregatiti sa se lupte pentru titlurile nationale si est-europene la clasele 50 cmc, 65 cmc, 85 cmc, MX2 juniori, MX2, MX1, veterani si amatori.

Cursele se vor desfasura la Ciolpani, pe TCS Racing Park (foto), circuit conceput de Greg Atkins, cel mai cunoscut designer de circuit la nivel mondial, locul unde cluburile Top Cross TCS si Dual Racing Team au organizat cu succes etape din Campionat Mondial de Motocross (clasa MX3) si Campionatul Mondial de Motocross cu atas.

"TCS Racing Park este unul dintre cele mai spectaculoase circuite din regiune si sunt incantat ca vom avea din nou evenimente de top aici. Cei mai buni piloti din Romania vor concura impotriva celor mai buni piloti din regiune si sper sa vedem cat mai multi sportivi romani pe podium. Ne pregatim intens pentru cele doua competitii si sunt sigur ca va fi un spectacol total pe pista in lupta pentru titlurile nationale si est-europene", a spus Adrian Raduta, managerul clubului Top Cross TCS, organizatorul evenimentului.

Etapele finale din Campionatul Est-European de Motocross si Campionatul National de Motocross se vor desfasura pe 5 si 6 octombrie la Ciolpani, pe circuitul TCS Racing Park, programul celor doua zile de competitie incepand la ora 10:00.

Accesul publicului este liber, tot ce aveti de facut este sa va inscrieti la eveniment, aici.

...citeste mai departe despre "Titlurile nationale si est-europene la motocross se decid pe circuitul TCS Racing Park de la Ciolpani" pe Ziare.com

#campionat motocross, #TCS Racing Park Ciolpani, #motocross copii , #Stiri Sport