Top bonusuri de bun venit la agentiile de pariuri online licentiate in Romania

Marti, 23 Februarie 2016, ora 09:00
2290 citiri
Top bonusuri de bun venit la agentiile de pariuri online licentiate in Romania

Conform legislatiei valabile in acest moment in tara noastra, persoanele care doresc sa practice jocuri de noroc online trebuie sa aleaga doar operatori licentiati in Romania de catre Oficiul National pentru Jocuri de Noroc (ONJN).

In aceasta categorie intra si pariurile sportive online. Daca sunt alese agentii licentiate, totul este reglementat, iar jucatorii se pot bucura si de un plus de siguranta in privinta tranzactiilor.

Subiectul este unul cat se poate de serios, pentru ca amenzile pentru jocul pe site-uri nelicentiate nu sunt deloc mici: "Constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 5.000 lei la 10.000 lei participarea persoanelor fizice de pe teritoriul Romaniei la activitati de jocuri de noroc la distanta, asa cum sunt definite la art. 10 alin. (1) lit. h) - n), care nu sunt autorizate de O.N.J.N.".

Mai mult decat atat, site-urile de jocuri de noroc ale operatorilor care exploateaza jocurile de noroc la distanta ce nu au achitat taxele de licenta si de autorizare (precum si alte sume datorate) au fost introduse pe o "lista neagra" a site-urilor de jocuri de noroc neautorizate in Romania, lista disponibila pe website-ul institutiei mai sus amintite.

Pariurile sportive legale sunt insa o forma de divertisment aleasa de tot mai multi romani. Foarte utila este consultarea unui website precum Ponturi-Bune.ro - comunitatea online a pariorilor romani.

Aici pot fi gasite o multime de informatii utile, inclusiv ponturi si sfaturi de pariere. Gasesti top pariuri live si chiar top case pentru mobil - agentii care permit in cele mai bune conditii introducerea de pariuri online direct de pe smartphone sau tableta.

Aceste clasamente sunt insotite de informatii relevante, utile pentru orice potential parior. In plus, exista recenzii, stiri, noutati, analize si multe alte articole de interes.

Pentru a debuta cu dreptul in lumea pariurilor online, jucatorii pot alege agentii din top bonusuri pariuri, o sectiune unde sunt prezentate cele mai "generoase" case de pariuri sportive pe internet, licentiate in Romania. Astfel, aflam ca bonusul la NetBet ajunge in pachetul de bun venit pana la 450 de lei. Alte agentii de top sunt Unibet, winmasters, sportingbet si 888sport.

Un lucru extrem de util este ca website-ul ponturi-bune.ro analizeaza si promoveaza exclusiv casele de pariuri online licentiate, asadar nu pune niciodata in pericol vizitatorii.

Exista de asemenea chiar si concursuri speciale, asa cum a fost cel desfasurat recent alaturi de sportingbet; castigatorii au impartit un premiu in valoare totala de 3.000 de lei, pe langa faptul ca au acumulat castiguri in mod direct din pariurile realizate la aceasta agentie.

Iata un exemplu de oferta - ce le propune sportingbet clientilor noi: pariu 100% gratuit de 200 de lei; promotii deosebite; pariuri rapide de pe orice dispozitiv; bonus acumulator pana la 35%; optiunea "inchide pariul".

De la pariuri live si pana la pariuri exchange, lumea jocurilor de noroc online ofera o multime de variante de divertisment de specialitate.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#pariuri online, #jocuri noroc online , #Sporturi