Topul agentiilor de pariuri online din Romania

Luni, 25 Ianuarie 2016, ora 11:49
3028 citiri
Topul agentiilor de pariuri online din Romania

Pentru a intocmi un top case pariuri online obiectiv am tinut cont de mai multi factori care nu pot fi trecuti cu vederea, de la oferta si cote pana la serviciu clienti si securitate.

Decizia finala iti apartine tie, credem ca macar una din agentiile prezentate se va ridica la nivelul asteptarilor tale.

Licenta si jurisdictie

Am examinat doar casele de pariuri licentiate in Romania, toate companiile care apar in acest articol sunt 100% legale pe teritoriul tarii nostre, puteti paria fara niciun risc la ele.

Serviciu clienti

Este echipa de asistenta suficient de receptiva cu clientii? Sunt prietenosi indiferet de cate intrebari punem? Este disponibil serviciul in limba romana? La toate aceste intrebari am raspuns in acest top.

Securitate si confidentialitate

Va informam despre sistemele de securitate folosite de bookmakerii revizuiti si modul in care ofera o protectie a datelor personale si financiare.

Metodele de plata

Este obligatoriu ca orice casa de pariuri care se respecta sa dispuna de cele mai cunoscute si sigure metode de plata: Visa, Mastercard, Skrill, Neteller etc.

Optiunile de pariere si cotele

Va prezentam doar cele mai bune agentii care pot oferi cea mai buna combinatie de cote si pariuri.

Bonusuri si promotii

Principalul avantaj al caselor de pariuri online il reprezinta bonusurile si promotiile.

1. Unibet (D 2164/28.08.2015)

Unibet a inceput activitate in 1997 si ofera o platforma pentru pariuri sportive, casino, poker si bingo la peste 8 milioane de jucatori din toata lumea in peste 150 de tari.

Pana acum un an, cel putin la noi in tara, Unibet a cam stat in umbra unui mare operator care acum nu mai activeaza pe piata din Romania.

Iata ce ati pierdut daca pana acum nu ati jucat la Unibet: o interfata de ultima generatie, cele mai mari cote la pariuri sportive, cele mai multe optiuni de pariere.

Agentia a fost premiata in 2014 si 2015 pentru cel mai bun operator de pariuri sportive online de catre International Gaming Awards.

La Unibet au aparut deja si multe optiuni de pariere pentru Euro2016, Romania are cota 2.25 sa iasa din Grupa A, de unde mai fac parte Franta, Albania si Elvetia.

Cauti o casa care sa transmita multe evenimente din sport live online? Unibet este si aici #1, cu peste 500 de partide din fotbal, tenis, baschet, handbal si multe alte sporturi te asteapta in fiecare saptamana.

Primul pariu plasat la Unibet este 50% fara risc pana la 150 RON.

2. Sportingbet (D 2163/28.08.2015)

De cand a fost lansata in 1998, Sportingbet a devenit unul din principalii furnizori de pariuri sportive online. In prezent Sportingbet isi desfasoara activitatea in peste 25 de tari, inclusiv in Romania, cu peste un milion de clienti activi in toata lumea.

Sportingbet este recomandata pentru cateva motive de baza: varietatea de pariuri si un excelent serviciu pentru pariurile live, doua aspecte la care noi credem ca orice parior trebuie sa fie atent.

Este probabil cel mai simplu site de pariuri din lume. Daca esti incepator in pariuri online, cu siguranta trebuie sa alegi Sportingbet, pentru ca site-ul se misca superb, iar toate evenimente sunt la vedere intr-un meniu amplasat in partea stanga.

Pentru cei care joaca biletul zilei pariuri cu mai mult de 3 selectii atunci la Sportingbet e locul ideal sa aveti cont - cu cat mai multe evenimente cu atat mai mare e bonusul daca biletul este castigator.

"Inchide pariul", cea mai buna versiune din Romania! Optiunea prin care iti asiguri sau limitezi pierderile pentru pariurile pre-meci, live, simple sau acumulator, atat pentru pariuri clasice 1,x,2 cat si pentru cele pe goluri.

Bonusul de bun venit este sub forma unui pariu fara risc ce poate ajunge la 200 RON, pariem 200 RON si daca pariul nostru este pierdut primim banii inapoi pana la ultimul leu.

3. Netbet (D 927/24.06.2015)

O casa relativ noua de pariuri, abia in 2009 Netbet si-a inceput activitatea, insa in acesti ani a crescut foarte mult, doar de cand a luat licenta la noi in tara si-a imbunatatit semnificativ platforma si oferta.

Netbet surprinde prin unele pariuri ce puteau fi gasite inainte doar la casele de pariuri stradale.

Cotele sunt si ele foarte bune, iar oferta este una mai mult decat suficienta, tinand cont de numarul mare de meciuri.

La inceputul lunii ianuarie s-a lansat si Netbet TV, care deocamdata are in portofoliu doar jocuri din fotbal, tenis si baschet.

Pentru un inceput cu bine Netbet ofera clientilor noi un bonus de 50% din depozitul initial pana la 200 RON + un bonus extra ce poate ajunge la 250 RON.

#case pariuri online, #pariu online Romania , #Sporturi