Un iaht ca un ceas elvetian: O aparitie inedita la Monaco

Sambata, 26 Septembrie 2015, ora 00:00
3796 citiri
Un iaht ca un ceas elvetian: O aparitie inedita la Monaco
Foto: Frank Muller Yachts

In primavara acestui an, doua nume mari din domenii total diferite, orologierii elvetieni de la Franck Muller si constructorii navali de la Italian Sea Group, anuntau o colaborare menita sa dea peste cap lumea iubitorilor de sporturi nautice.

De la ideea crearii unei flote de iahturi exclusiviste sub brandul Franck Muller si pana la aparitia primului model nu a mai trecut mult timp, iar iahtul Franck Muller 55 a debutat cu dreptul saptamana aceasta, in cadrul Salonului Nautic de la Monaco, anunta Extravaganzi.

Ambarcatiunea de lux lasa sa se vada din prima ca este menita a reprezenta o celebra marca de ceasuri elvetiene.

Foto: Franck Muller Yachts

Coca vasului este decorata cu un desen care aminteste de cadranul unui ceas de lux Franck Muller, iar aparatura introdusa la bord functioneaza la fel de precis ca un orologiu elvetian.

Iahtul este de mici dimensiuni, de doar 16 metri lungime, si imbratiseaza caracteristicile unei salupe de mare viteza. Este o nava construita pentru cei care vor un plus de intimitate, oferind locuri doar pentru un cuplu de pasageri.

Foto: Franck Muller Yachts

De asemenea, Franck Muller 55 este si ambarcatiunea de lux perfecta pentru a-ti face intrarea intr-unul din porturile preferate de elite: Saint Tropez, Monaco, Nisa, Cannes, Monte Carlo, Marina di Capri etc.

Ambarcatiunea combina perfect dotarile tehnice de ultima ora cu un interior stilat, iar in viitor Frank Muller promite sa completeze colectia de iahturi cu modele care sa avanseze pana la dimensiunea de 40 de metri.

Pana atunci insa, Franck Muller 55 este o surpriza neasteptata pentru iubitorii produselor de lux si a ceasurilor elegante iesite din mainile artizanilor elvetieni.

Aceasta si pentru ca micutul iaht dedicat croazierelor pe distante scurte este insotit de un elegant ceas Franck Muller cu un design care imbratiseaza caraceristicile aventurilor marine.

Foto: Franck Muller

Dedicat colectiei de iahturi, ceasul Franck Muller Yachting se dovedeste un accesoriu elegant, cu trei modele incluse in serie, diferentiate de tipul carcasei, titan, aur rosu si otel inoxidabil, dar si de tipul mecanismului interior: clasic, cronograf si tourbillon-carusel.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#iaht viteza, #colectie iahturi Franck Muller, #ceas Franck Muller, #ambarcatiune lux , #Sporturi