Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Start Up > Stiri Start Up
A   A   A

Ai un start-up IT si un produs bun. Dar cum ajungi in fata investitorilor?

Ai un start-up IT si un produs bun. Dar cum ajungi in fata investitorilor?
Foto: Innovati
Startup-urile early stage in domeniul tehnologiei care au cel putin un prototip pentru produsul pe care il dezvolta au acum ocazia sa ajunga in fata unor specialisti care vor evalua si chiar vor premia cele mai bune idei.
Finalistii vor urca pe scena TechHub Bucharest si vor avea la dispozitie 5 minute pentru prezentare, urmate de alte 3 min pentru a primi feedback din partea juriului si a raspunde la intrebarile primite din audienta. La final, juriul va acorda doua premii speciale pentru cel mai bun startup si cel mai bun pitch.

In plus, echipele vor avea ocazia sa discute in mod direct cu reprezentantii juriului si sa dezvolte conexiuni valoroase cu acestia. Printre profesionistii care vor evalua prezentarile echipelor se numara Bogdan Iordache (Investment Manager 3TS Capital Partners / Co-Fondator How to Web & TechHub Bucharest), Cosmin Ochisor (Business Development Manager hub:raum), Rumen Iliev (Partener LAUNCHub), Cristi Badea (Co-Fondator MavenHut) sau Madalina Paraschiv (Product Manager Okapi Studio).

Evenimentul are loc miercuri, 25 februarie, cand TechHub Bucharest organizeaza Demo Night, iar echipele interesate sa participe sunt invitate sa aplice pe site-ul evenimentului pana joi, 12 februarie. Finalistii vor fi anuntati luni, 16 februarie.

D.R.
Facebook ShareTweet
 Marti, 10 Februarie 2015, ora 15:07

 Articol citit de 4575 ori

Cele mai citite
Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor