Patruzeci de investitori cauta startup-uri de finantat

Marti, 15 Mai 2012, ora 20:59
4241 citiri
Patruzeci de investitori cauta startup-uri de finantat

Peste 40 de investitori din Romania, Bulgaria, Ungaria sau Polonia vor cauta la Bucuresti startup-uri din IT, tehnologie si online pe care sa le finanteze in cadrul unei noi editii a Venture Connect.

Pana in prezent, prin intermediul Venture Connect, au fost finalizate doua investitii semnificative. In 2011 proiectul www.tjobs.ro, platforma de recrutare online, care a atras finantare din partea lui Andreas Cser (business-angel Frasier Finance), Alexis Bonte si Fundatia Post-Privatizare, si BITTNET Systems, furnizor de servicii de Network Training, care a anuntat la inceputul anului 2012 primirea unei investitii din partea lui Razvan Capatina, business-angel roman.

Antreprenorii care doresc sa isi prezinte afacerea in fata a peste 40 de investitori din Romania, Bulgaria, Ungaria sau Polonia isi pot depune proiectele pana pe data de 20 mai.

"Suntem incantati atat de startup-urile pe care le-am intalnit de la demararea VentureConnect din 2010, dar si de proiectele care au fost depuse pana acum pentru intalnirea din 31 mai. Alaturi de membrii Board-ului VentureConnect am incercat sa aducem la Bucuresti investitori interesati de piata antreprenoriala locala si sa cream in acest mod contextul necesar afacerilor locale de a se dezvolta la nivel international." a declarat Ana-Maria Andronic, Senior Associate Biris Goran si membru fondator al Fundatiei VentureConnect.

Printre investitorii internationali confirmati se numara: Andreas Cser (Director Fraser Finance), Alexis Bonte (CEO eRepublik Labs Limited), Ondrej Bartos (Partner & Chairman of the Board at Credo Ventures), Gwidon Humeniuk (Member of the Board at Xevin Investments), Maxim Gurvits (New Europe Corporate Advisory), precum si business-angels romani.

"Succesul unei companii se bazeaza pe dezvoltarea produsului, care sunt obiectivele de business, precum si pe intelegerea deplina a pietei careia i se adreseaza. Cum tehnologia sau modul de a gandi o afacere pot fi invatate, instruite sau chiar si cumparate, produsul realizat de antreprenori are o valoarea experimentala: implica iteratii, esecuri sau multiple repozitionari.

Insa, pentru a contura o afacere scalabila apreciata local si in mediul international, antreprenorii au nevoie de un ecosistem matur" a declarat Maxim Gurvits, Investment Banking Associate la New Europe Corporate Advisory.

Editia cu numarul cinci a Venture Connect va avea loc pe 31 mai.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

3 exemple de investiții pentru investitorii cu profil redus de risc
3 exemple de investiții pentru investitorii cu profil redus de risc
Dacă ai reușit să economisești o anumită sumă de bani și cauți soluții de a o multiplica, ai ajuns unde trebuie. Totuși, înainte de a lua o decizie, este important să stabilești ce...
Vezi aici detalii despre uși de interior cu geam - unde sunt perfect integrate?
Vezi aici detalii despre uși de interior cu geam - unde sunt perfect integrate?
Indiferent că sunt de interior sau de exterior, cu geam sau fără, ușile de interior reprezintă un element definitoriu pentru siguranța și confortul casei tale. Când vine vorba despre...
#Venture Connect investitii, #Venture Connect Romania, #Venture Connect antreprenori, #finantare startup , #Finantare Start Up