Solutii la cheie pentru orice afacere

Sambata, 12 Noiembrie 2011, ora 22:34
5028 citiri
Solutii la cheie pentru orice afacere
Foto: Arhiva

Pentru cele mai multe domenii de afaceri, retele de sprijin exista sub forma incubatoarelor de afaceri, acceleratoarelor sau capitalului de risc. Pentru afacerile care urmaresc pe langa profit, un impact social sau de protejare a mediului inconjurator, exista mai putine resurse. Aici intervine Mission Markets.

Pana acum, compania, in esenta, o platforma integrata care ofera acces la capital de investitii, tehnologie, piete, si consiliere, a inregistrat un succes notabil modificand sau "resuscitand" unele idei din incubatoarele de afaceri, din proiecte universitare sau start-up-uri nereusite.

Mission Markets le ofera acestora mijloacele necesare pentru a ajunge pe profit. De obicei, acest lucru inseamna infrastructura de afaceri, servicii si consultanta, scrie Fastcoexist.

"Noi ne vedem ca o firma care reuseste sa faca fata unui proiect major, care nu beneficiaza de tehnologii avansate, pana la companii care dezvolta proiecte folosind echipamente de ultima generatie", spune Sam Salman, presedinte si CEO al Mission Markets.

Exista si alte companii care intra in joc, insa acestea sunt mai mult incubatoare de afaceri, decat ecosisteme. Printre acestea se numara New Ventures, GoodCompany Ventures, Hub Ventures si Incubatorul social de la Universitatea din Portland, insa a reusi sa obtina un nou model de investitii si un sistem de suport reprezinta o sarcina dificila pentru cei mai multi dintre ei.

Mision Markets pare sa fi gasit formula ideala pentru companiile in cautare de capital, pentru investitori in cautare de companii si oricine care care se afla in cautarea unor produse cu un impact social sau de mediu masurabil si real.

Toate aceste companii si incubatoare de afaceri urmaresc sa se extinda si sa largeasca nisa companiilor care ofera consultanta si dupa lansare.

PriceWaterhouseCooper a estimat oportunitatile de afaceri din piata companiilor care ofera sustinere altor companii ar putea ajunge la 3.000 pana la 10.000 milioane de dolari pe an pana in 2050, echivalentul a 1,5% - 4,5% din PIB-ul mondial.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mark Zuckerberg anunță o schimbare majoră în aplicațiile WhatsApp, Facebook și Instagram
Mark Zuckerberg anunță o schimbare majoră în aplicațiile WhatsApp, Facebook și Instagram
Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a anunțat recent o actualizare majoră în toate platformele sociale ale companiei Meta, inclusiv WhatsApp, Facebook, Instagram și Facebook Messenger....
Dotare obligatorie pentru o categorie de operatori economici. Riscă amenzi de până la 10.000 de lei sau suspendarea activității în caz contrar
Dotare obligatorie pentru o categorie de operatori economici. Riscă amenzi de până la 10.000 de lei sau suspendarea activității în caz contrar
Operatorii economici care nu vor respecta obligaţia de a asigura dotarea automatelor comerciale cu aparate de marcat electronice fiscale (AMEF), în vederea transmiterii datelor fiscale către...
#start up investitii, #incubator afaceri, #mission markets afaceri , #Infiintare firma