Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Taxe si impozite > Stiri Taxe si impozite
A   A   A

Datoriile la taxe şi impozite anulate pentru persoane fizice și juridice în Sectorul 6. Cine sunt beneficiarii

Datoriile la taxe şi impozite anulate pentru persoane fizice și juridice în Sectorul 6. Cine sunt beneficiarii
Este vorba despre 225 de persoane fizice şi 24 juridice care au debite între 0,01 lei şi 40 de lei FOTO Pixabay
Contribuabilii, persoane fizice şi persoane juridice, care nu mai figurează cu bunuri mobile şi imobile înregistrate în evidenţele fiscale ale Direcţiei Generale de Impozite şi Taxe Locale Sector 6 vor fi scutiţi de plata datoriilor sub 40 lei, a anunţat joi, ianuarie, Primăria Sectorului 6.
Este vorba despre 225 de persoane fizice şi 24 juridice care au debite între 0,01 lei şi 40 de lei, majoritatea fiind sub 1 leu. În general, este vorba despre resturi de plată rămase din reglări de roluri fiscale.

„Decizia a fost luată întrucât urmărirea şi executarea silită a acestora necesită cheltuieli care depăşesc cuantumul datoriilor. În cazul de faţă vorbim despre un total de 1.281,10 lei pentru persoane fizice şi de 228, 92 lei pentru cele juridice. Proiectul de hotărâre privind aprobarea anulării creanţelor fiscale restante mai mici de 40 lei, aflate în sold la data de 31.12.2021, a fost votat astăzi, 6 ianuarie, în cadrul şedinţei Consiliului Local Sector 6”, mai arată sursa citată. ...citeste mai departe despre "Datoriile la taxe şi impozite anulate pentru persoane fizice și juridice în Sectorul 6. Cine sunt beneficiarii" pe Ziare.com
Facebook ShareTweet
 Joi, 06 Ianuarie 2022, ora 17:40

 Articol citit de 621 ori

Cele mai citite
Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor