Business VIP, oriunde ai calatori. Intra in comunitatea antreprenorilor de elita

Sambata, 09 Martie 2013, ora 00:00
2960 citiri
Business VIP, oriunde ai calatori. Intra in comunitatea antreprenorilor de elita
Foto: acquiremag.com

Vrei sa ai mereu parte de tratament VIP, preturi preferentiale si oferte personalizate pentru tot ceea ce achizitionezi? Business24 iti recomanda sa te inscrii in comunitatea FoundersCard, un grup de 10.000 de antreprenori din intraga lume, cu care te poti si intalni in evenimente exclusiviste organizate special pentru voi.

"FoundersCard ofera antreprenorilor acces exclusivist la beneficii, servicii de elita de ultima ora, preturi avantajoase la calatoriile premium, intalniri exclusiviste, dar si si beneficii pentru compania lor", au declarat oficialii companiei pentru Business24.

Asadar, pe langa tratamentele speciale de care beneficiezi ca membru, ai si ocazia sa faci networking de calitate cu oameni de elita din lumea business internationala.

Iata cateva dintre beneficiile de care te poti bucura, ca membru al acestei comunitati:

Foto: i.imgur.com

Unul dintre evenimentele de networking programate in urmatoarea perioada este intalnirea de la Chicago, la Hotelul Waldorf Astoria, pe 29 iulie, unde 87 de membri si-au anuntat deja participarea.

Foto: traveldailymedia.com

Cu acest card ai reduceri la produsele Apple, fie pentru tine, fie pentru compania ta. Astfel, vei primi reduceri in functie de preturi, dar si serviciul de Executive Customer Service sau un consult tehnic din partea inginerilor de la Apple pentru a gasi cea mai buna solutie pentru nevoile companiei tale.

Foto: societeperrier.com

Mai departe, cu acest card vei avea reduceri la tinutele business de pe MrPorter.com, magazinul online care comercializeaza branduri precum Gucci, Yves Saint Laurent, Burberry sau Lanvin.

Aici, membri FoundersCard primesc o reducere de 200 de dolari din prima lor comanda de pe acest site, la o comanda de minim 500 de euro. In plus, poti peneficia de stilistul personal care iti cumpara produsele pe care le doresti, iti ofera previziuni privind colectiile de sezon si face rezervare pentru anumite produse inainte de a intra la vanzare pe site.

Foto: hertzsupercars.com

Cu FoundersCard ai reduceri de pana la 20% la inchirierea de masini in Europa si 15% in Statele Unite prin compania Hertz. In total, compania detine 11.000 de sedii la nivel modial, asa ca ai putea intalni destul de des serviciile sale in calatoriile tale de afaceri. Tot cu acest card, poti avea reducere de 10% la inchirierea unei limuzine de la EmpireCLS Worldwide Chauffeured Services.

Foto: elcantilcondos.com

Compania Excursionist iti ofera la randul sau un card anual de membru, in baza apartenentei tale la FoundersCard, prin care poti economisi aproximativ 495 de dolari, fara sa renunti la beneficii in excursii. Aceasta companie organizeaza experiente turistice unice, personalizate in functie de pasiunile tale, de la degustari de vinuri pana la scufundari, dar si in functie de timpul pe care il ai da dispozitie.

In cazul in care iti planifici o a doua vacanta de minim 3.500 de dolari cu cei de la Excursionist, cu ajutorul cardului de membru al acestei comunitati primesti o reducere de 500 de dolari.

Foto: nexustravelsolutions.com

Chiar si la zborurile cu avionul ai beneficii, prin intermediul acestui card. cu Virgin Atlantic, spre exemplu, ai reducere de pana la 15% la zborurile intre Marea Britanie si SUA, si tratament VIP.

"Este ca mai buna experienta de zbor pe care am trait-o vreodata. Odata ce obtii statutul de client Gold, insa, trebuie sa te asiguri ca ai suficient timp sa stai in Clubhouse din Terminalul 5 din aeroportul Heathrow, inainte de zbor. Nu poti sa ratezi nici SPA-ul. Doar aceasta cursa este suficienta sa ma conving ca a meritat sa platesc taxa de membru", sustine Stelios Xeroudakis, CEO si fondator Evermore.

Foto: FoundersCard Facebook

Taca anuala de membru este de 595 de dolari si una de initiere de inca 95 de dolari, insa beneficiile tale ca membru FoundersCard nu se opresc aici. Daca obisnuiesti si tu sa calatoresti in intreaga lume si iti doresti sa ai parte de un tratament de elita oriunde te-ai afla, atunci te poti inscrie pentru a solicita si tu un card de membru pe FoundersCard.

#tratamente business VIP, #comunitate oameni afaceri, #comunitate FoundersCard , #Top CEO