Exista viata si dupa Mobexpert. Camelia Sucu se lanseaza intr-o afacere frumoasa si sanatoasa

Vineri, 20 Septembrie 2013, ora 18:00
6176 citiri
Exista viata si dupa Mobexpert. Camelia Sucu se lanseaza intr-o afacere frumoasa si sanatoasa
Sursa foto: Perfecte.ro

Camelia Sucu ofera informatii in premiera despre noul sau business in domeniul "health & beauty", un proiect ce urmeaza sa fie lansat cat de curand, in care si-a pus toate sperantele.

Cea mai cunoscuta femeie de afaceri din Romania sustine ca, in noua sa initiativa antreprenoriala, gandita pe termen lung, se bazeaza pe pregatirea sa profesionala de baza, si anume aceea de medic.

Tocmai din acest motiv, noul ei proiect nu se incadreaza in segmentul afacerilor din industria de lux, ci vine mai aproape de oameni, pentru a-i ajuta sa duca o viata mai sanatoasa.

Intuitia de antreprenor cu experienta au ajutat-o sa-si pozitioneze ultima sa afacere pe o piata in dezvoltare, unde nu are concurenta puternica si unde poate stabili modele si standarde de business, care sa fie apoi respectate de noii veniti.

Afla cat a investit Camelia Sucu in acest proiect misterios, care sunt planurile ei de viitor si pentru cat timp va mai fi antreprenor, dintr-un interviu acordat in exclusivitate Business24.

i<>Citeste interviul integral in urmatoarea editie de weekend "Cum sa-i cheltuiesti", ce va aparea sambata, la ora 00:00, numai pe Business24.

#Camelia Sucu afaceri, #antreprenor Camelia Sucu , #Top CEO