Actiunile Transelectrica, suspendate de la tranzactionare

Joi, 27 Decembrie 2012, ora 09:20
1650 citiri
Actiunile Transelectrica, suspendate de la tranzactionare

Actiunile Societatii Nationale de Transport al Energiei Electrice Transelectrica sunt suspendate joi, incepand cu ora 9.30, de la tranzactionare pe Bursa de Valori Bucuresti, ca urmare a desfasurarii Adunarii Generale Ordinare si a celei Extraordinare a Actionarilor, conform unui anunt postat pe site-ul BVB.

Printre punctele de pe ordinea de zi a AGEA se afla aprobarea unor modificari din Actul constitutiv al societatii, aprobarea activitatii de sponsorizare a companiei si mandatarea Directoratului in vederea incheierii contractelor de sponsorizare.

Titlurile Transelectrica au fost tranzactionate vineri la un pret mediu de 11,41 lei/actiune, fiind efectuate 39 tranzactii, in valoare totala de 52.491 lei.

In ultimele 52 de saptamani au fost efectuate 20.651 tranzactii cu titluri Oltchim, in suma de 85,314 milioane lei.

Actionarii Transelectrica sunt Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri -58,6882% din actiuni, Fondul Proprietatea 13,4990% si alti actionari 27,8128%.

Google renunță la Dock-ul cu încărcător pentru tableta Pixel
Google renunță la Dock-ul cu încărcător pentru tableta Pixel
În iunie anul trecut, Google a lansat tableta Pixel, care a inclus în pachet un Dock cu Încărcător și Difuzor, destinat să transforme dispozitivul într-un difuzor inteligent atunci când...
Samsung anunță inovații AI pentru interfața One UI 6.1.1
Samsung anunță inovații AI pentru interfața One UI 6.1.1
Recent, au apărut zvonuri că Samsung, în colaborare cu Google, dezvoltă noi funcții de inteligență artificială (AI) pentru linia de smartphone-uri. Potrivit ultimelor rapoarte, următoarea...
#actiuni Transelectrica Bursa, #actiuni Transelectrica suspendare BVB , #stiri Transelectrica