Ce ofera hotelurile de 5 stele cu all-inclusive din Romania. Preturile platite de turisti la cele doar doua unitati de cazare de pe litoral

Duminica, 06 Iunie 2021, ora 03:05
1416 citiri
Ce ofera hotelurile de 5 stele cu all-inclusive din Romania. Preturile platite de turisti la cele doar doua unitati de cazare de pe litoral
Foto: Pixabay.com

In ofertele agentiilor de turism nu se gasesc decat doua hoteluri de 5 stele care ofera all-inclusive pe litoralul romanesc.

Avand in vedere ca zilele acestea nu sunt tocmai cele mai bune pentru plaja sau concediu, am verificat ce oferte au aceste hoteluri pentru varful de sezon, adica intre 10 si 17 iulie.

In momentul de fata, depinzand de agentia de turism sau platforma de rezervari la care apelati, veti descoperi doua sau trei hoteluri de 5 stele cu all inclusive.

Hotel Saturn

Dupa cum ii spune si numele, acesta se afla in statiunea Saturn, care pe langa acesta mai are si un hotel de 4 stele cu all inclusive, acestea fiind singurele unitati de cazare mai selecte.

In perioada sus mentionata, la cea mai ieftina camera, cea dubla de lux standard, oferta este de 4.980 de lei pentru doua persoane. In acest pret, la hotel Saturn, camerele duble de lux standard au 26 metri patrati si sunt dotate cu televizor, cablu tv, telefon, internet, minibar, aer conditionat si incalzire centralizata si alte cateva facilitate.

La all inclusive, micul dejun este bufet suedez (07:00-10:00), iar pranzul la fel (12:30-14:30) (preparate culinare din gastronomia romaneasca si internationala, bauturi locale - aperitive, vinul casei, bere, digestive, racoritoare, cafea, ceai, apa).

De asemenea, ai parte si de gustari, intre 15:00-17:00, iar cina se serveste intre 18:30-20:30 (preparate culinare din gastronomia romaneasca si internationala, bauturi indigene - aperitive, vinul casei, bere, digestive, racoritoare, cafea, ceai, apa).

Intre 10.00 si 23.00 poti servi bauturi racoritoare, cafea, ceai, apa, bere, vin alb, vin rosu la lobby bar si barul de la piscine.

Ai acces gratuit la piscina cu sezlong (in limita locurilor disponibile), prosoape la piscina, acces la plaja cu sezlonguri (in limita locurilor disponibile).

Phoenicia Royal 2021

La acest hotel, pentru perioada cautata de noi, cu all inclusive mai erau disponibile doar camerele matrimoniale, iar acestea vin la un pret de minim 10.900 de lei. Dar genul acesta de camera poate acomoda o familie formata din doi parinti si doi copii, avand in vedere ca este cat un apartament, avand 60 metri patrati.

Ca dotari, camera vine cu pat matrimonial, camera de copil mobilata cu pat, balcon, buton de panica in baie, sistem de climatizare, internet, TV, minibar, turn down service, seif, fier de calcat, masa de calcat, port bagaj, servicii on the house, cana electrica, cafetiera / espresor, prosoape, acces ...citeste mai departe despre "Ce ofera hotelurile de 5 stele cu all-inclusive din Romania. Preturile platite de turisti la cele doar doua unitati de cazare de pe litoral" pe Ziare.com

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#hoteluri 5 stele, #vacanta all inclusive, #litoralul romanesc all inclusive , #Stiri Turism