Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Turism > Stiri Turism
A   A   A

Cum pregateste India redeschiderea turismului international

Cum pregateste India redeschiderea turismului international
Taj Mahal, una dintre minunile Indiei FOTO unsplash.com
Dupa luni de inchidere, frontierele Indiei s-ar putea deschide in curand. Ministerul Turismului lucreaza indeaproape cu Ministerul Sanatatii pentru a planifica redeschiderea treptata pentru turistii straini cu limitari de calatorie si sedere si SOP speciale (Standard Operating Practice).
Rata de recuperare dupa COVID-19 este in India de 97%, cea mai mare la nivel global. In plus, incepand cu 28 ianuarie 2021, aproximativ 23,5 milioane de indieni au primit deja vaccinul COVID-19. Avand in vedere acest lucru, autoritatile de la New Delhi planuiesc redeschiderea turismului international, care era un contribuator important la bugetul statului, inaintea izbucnirii pandemiei.

Traseu fix si test negativ PCR

Planul reprimirii strainilor prevede ca turistii sa aiba un itinerar fix pentru calatoria lor, impreuna cu rezervari in avans in hoteluri recomandate si companii aeriene interne. De asemenea, vor trebui sa depuna o declaratie personala inainte de a calatori. Daca sunt vaccinati, vor trebui sa poarte dovada vaccinarii, daca nu, va fi necesar un certificat negativ COVID pentru testele efectuate cu 72 de ore inainte de inceperea calatoriei.

Daca in timpul sejurului, turistii prezinta simptome COVID-19, li se va cere sa se autoizoleze pana vor fi examinati. De asemenea se incurajeaza platile digitale si servirea mesei in camere, pentru a evita contactele cu alte persoane.
India este una dintre cele mai vizitate tari din lume, gratie culturii si minunilor sale arhitectonice. Industria turismului a fost pusa la pamint de pandemie, blocarea frontierelor in urma cu zece luni aducand grave prejudicii acestei ramuri a economiei.

Citeste si:

Ce a facut Smiley inainte ca Gina Pistol sa nasca

Calatoriile la Petra au devenit mult mai facile

Prostituatele din Amsterdam se muta in "birouri" noi ...citeste mai departe despre "Cum pregateste India redeschiderea turismului international" pe Ziare.com
Facebook ShareTweet
 Duminica, 07 Februarie 2021, ora 08:23

 Articol citit de 700 ori

Cele mai citite
Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor