Insula Primaverii se redeschide neconditionat pentru vaccinati

Joi, 04 Martie 2021, ora 08:49
1157 citiri
Insula Primaverii se redeschide neconditionat pentru vaccinati
Insula Madeira FOTO unsplah.com

Insula pe care s-a nascut Cristiano Ronaldo, numita si Insula Primaverii, pregateste revenirea la viata turistica dinainte de pandemie.

Insula Madeira, un adevarat paradis situat in Oceanul Atlantic, care apartine de Portugalia, a anuntat deschiderea "coridorului verde" pentru cei vaccinati si pentru cei vindecati de COVID-19.

Conform airlinestravel.ro, cei cu teste negative de COVID-19 pot calatori deja in Madeira. Insa pentru sezonul estival, Madeira doreste mai multi turisti si atunci a anuntat acest coridor verde pentru cei imunizati prin vaccin sau prin vindecarea de COVID-19. Turistii trebuie sa demonstreze ca s-au recuperat de Covid-19 in ultimele 90 de zile sau ca au un certificat oficial de vaccinare, care include data celor doua doze luate si perioada de imunizare pentru fiecare vaccin. Documentele trebuie trimise in limba engleza pe site-ul Madeirasafe.com, inainte de a pleca in calatorie.

Cu toate ca se depun eforturi pentru reluarea turismului de masa, in prezent Insula Madeira este inclusa pe lista rosie a multor tari doar pentru simplul fapt ca este sub guvernarea Portugaliei. Conform autoritatilor din Madeira, zilnic sunt in medie 50 de cazuri noi de COVID-19, dar in acelasi timp aproximativ 80 de oameni sunt declarati vindecati. Se estimeaza ca populatia Madeirei se va imuniza in proportie de 70% pana la finalul acestui an.

Insula Madeira alcatuieste, impreuna cu micuta insula Porto Santo, un arhipelag renumit pentru oamenii prietenosi, frumusetea naturala si climatul desosebit de bland, ca o eterna primavara in tot timpul anului. Madeira este o destinatie speciala unde pot fi combinate mai multe tipuri de vacanta: de plaja, de munte sau urban.

VIDEO Neymar si Ronaldinho au luat lectii de la ea. Cine e brazilianca-minune care "vrajeste" mingea

Turcia a ales. Sondajul care a innebunit tara. Cine a fost mai bun: Hagi sau un brazilian

Celebrul portar Gigi Buffon a anuntat cand se va retrage din fotbal: "Acesta e termenul maxim" ...citeste mai departe despre "Insula Primaverii se redeschide neconditionat pentru vaccinati" pe Ziare.com

Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat, Director General & Președinte al Consiliului de Administrație Bento, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de...
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Când vine vorba de amenajarea camerei copilului tău, fiecare piesă de mobilier pe care o alegi joacă un rol crucial în crearea unui spațiu atât funcțional, cât și primitor. Mai mult...
#Madeira, #insula primaverii, #redeschidere, #vaccin, #neconditionat, #covid , #Stiri Turism