Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Vacanta > Stiri Vacanta
A   A   A

Destinațiile cu cele mai ieftine bilete de avion. Călătorii sub 50 de euro

Destinațiile cu cele mai ieftine bilete de avion. Călătorii sub 50 de euro
Teatrul din Bratislava FOTO / Pixabay
Un city-break sau o vacanță într-un oraș european poate fi o adevărată afacere.
Companiile aeriene low-cost au oferte pentru bilete de avion la prețuri sub 50 de euro. Cu o simplă interogare a site-ului, clienții pot găsi vacanțele în perioada pentru care o doresc.

Unul dintre aceste site-uri are opțiunea de a selecta bilete de avion sub 50 de euro.

O destinație pentru luna iunie, cu bilete ieftine, este Bratislava, în Slovacia.

Pentru Bratislava, în luna iunie, un bilet dus București-Bratislava costa 22 de euro. Pentru întors, biletele pornesc de la 16 euro.FOTO captură companie aeriană
Biletele pot fi mai ieftine dacă sunt luate din timp. La tarife sub 50 de euro se găsesc bilete și pentru alte destinații europene, dar trebuie cumpărate cu 2-3 luni înainte.

O altă companie aeriană low-cost oferă posibilitatea clienților de a căuta vacanțe ieftine cu date flexibile.

De exemplu, în luna iunie, un bilet București-Paris, în unele zile, costă 119 lei. Pentru întors un client plătește același preț, 119 lei, pe ruta Paris Beauvais-București. Asta înseamnă că zborul tur-retur București-Paris costă mai puțin de 50 de euro.

Simularea a fost făcută pentru 14-16 iunie. În alte zile, prețul crește.

O altă variantă, la altă companie low-cost, pentru luna iunie, este un zbor dus-întors București-Napoli, care costă mai puțin de 30 de euro.

Și biletele dus, spre Copenhaga, Londra sau Viena costă între 16 și 40 de euro, iar în funcție de data de întoarcere, o persoană poate plăti pentru o vacanță aproximativ 50 de euro.

Este important de menționat că biletele achiziționate de la companiile low-cost nu includ și bagaje de cală. Asta înseamnă cu cine vrea să ia un bagaj main mare și nu se poate limita la un rucsac, trebuie să mai plătească aproximativ 30 de euro, în funcție de compania care operează zborul. Nici locurile nu sunt incluse în bilet. Gratuit, locurile se pot atribui aleatoriu. Cine vrea să stea la geam, de exemplu, sau lângă o persoană cu care călătorește, trebuie să mai plătească câțiva euro. ...citeste mai departe despre "Destinațiile cu cele mai ieftine bilete de avion. Călătorii sub 50 de euro" pe Ziare.com
Facebook ShareTweet
 Marti, 10 Mai 2022, ora 05:04

 Articol citit de 391 ori

Cele mai citite
Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor