Care sunt avantajele calatoriilor de afaceri?

Miercuri, 31 Martie 2021, ora 14:40
824 citiri
Care sunt avantajele calatoriilor de afaceri?
calatorie FOTO: canva.ro

Pentru companiile ai caror angajati trebuie sa participe la diferite intalniri de afaceri, agentiile precum Eurotrip ofera servicii de business travel foarte atractive.

Pentru companiile ai caror angajati trebuie sa participe la diferite intalniri de afaceri, agentiile precum Eurotrip ofera servicii de business travel foarte atractive.

Angajatii companiilor respective se vor bucura de calatorii cu avionul la cele mai inalte standarde, si vor avea alte facilitati decat daca ar vizita un oras strain dupa studierea unei Oferte city break.

Agentiile renumite precum Eurotrip de exemplu concep si implementeaza toate tipurile de cereri de corporate travel cu aceeasi eficienta cu care livreaza toate celelalte tipuri de servicii turistice: rezervarea si emiterea biletelor de avion, transferul calatorilor, servicii rent-a-car, rezervari hoteliere, asigurari medicale de calatorie sau suport logistic pentru diferite evenimente si conferinte.

Alegerea unui pachet business travel este insotita de unele avantaje foarte importante pentru companii. De exemplu, comisioanele si taxele de tranzactie sunt minimale. Stim cu totii ca o decizie luata in graba de catre o persoana care cumpara online bilete de avion sau care face rezervare la hotel poate costa mult mai multi bani decat comisionul solicitat de o agentie pentru serviciile business travel. Deci, iata un motiv intemeiat pentru a alege pachetul business travel.

Cele mai multe dintre site-urile pe care pot fi facute rezervarile nu asigura suport real, iar in situatii de urgenta nu amana calatoriile, nu anunta intarzierile, etc. Aceste probleme nici nu trebuie luate in calcul la alegerea unui pachet business travel, pentru ca agentia se va ocupa de tot.

De asemenea trebuie facuta precizarea ca experienta agentilor de ticketing nu poate fi comparata cu experienta unei persoane care achizitioneaza bilete de avion ocazional, cand gasesc oferte city break atractive.

O astfel de agentie ofera facturi clare si detaliate pentru pachetele business travel achizitionate de catre clienti, iar consultantii din cadrul agentiei cunosc informatiile si preferintele clientilor si le utilizeaza in favoarea acestora.

Dupa cum se poate vedea din randurile anterioare asadar, companiile care trebuie sa achizitioneze bilete de avion pentru angajatii lor care trebuie sa calatoreasca in strainatate in interes profesional, ar trebui sa aleaga serviciile business travel, care ofera avantaje precum cele mai sus mentionate.

#calatorie, #calatorie de afaceri , #Stiri Vacanta