Cum arata cele mai spectaculoase camere de hotel (Galerie foto)

Luni, 10 Septembrie 2012, ora 18:00
3561 citiri
Cum arata cele mai spectaculoase camere de hotel (Galerie foto)

Ritz-Carlton, Amangiri sau Arts se numara printre hotelurile cu cele mai spectaculose camere, preferate de oamenii de afaceri din lumea intreaga.

Camerele au zeci de metri patrati, iar de pe lista de servicii nu lipsesc sauna, transportul cu elicopterul sau decoratiuni create de designeri celebri.

Camera Ritz-Carlton, in Hong Kong, 15.472 de dolari

Camera de la hotelul Ritz Carlton din Hong Kong are 414 metri si se gaseste la etajul 117, scrie Businessinsider.

Turistii care se cazeaza la Ritz Carlton se pot bucura de un rasfat pe cinste: halate, fete de perna si prosoape cu monograma, sauna pentru opt persoane, zona pentru servit cina si camera de zi. La toate acestea se adauga privelistile spectaculoase catre Victoria Harbour si insula Hong Kong.

Amangiri, Canyon Point in Utah, 3.300 de dolari

Hotelul Amangiri a fost deschis in 2009 in apropierea monumentului national Grand Staircase-Escalante. Turistii pot ajunge la locatie printr-o curte privata. Peisajul natural este pastrat si prin designul interior ale camerei.

Oaspetii hotelului se pot bucura de vizita la SPA, de salile de fitness sau de excursiile in imprejurimi.

Arts in Barcelona, Arts suite, 8.775 de dolari

Camera, care se intinde pe o suprafata de 148 de metri patrati, este decorata intr-un stil mnimalist, cu obiecte create de designerul Antonio Citterio. Privelistea din interior are vedere catre Marea Mediterana si catre Sagrada Familia, unul dintre cele mai importante obiective turistice din Barcelona.

Restaurantele din complex sunt premiate cu stele Michelin, iar turistii care vor sa serveasca cina la unul din aceste localuri, cum ar fi El Celler de Can Roca in Girona, pot opta pentru transport cu elicopterul.

#camera hotel lux, #camera hotel scumpa, #camera hotel spectaculoasa , #Cazare