Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Vacanta > Stiri Vacanta
A   A   A

Cele mai călduroase destinații din Europa pe timp de iarnă. Vreme de stat în tricou de Crăciun

Cele mai călduroase destinații din Europa pe timp de iarnă. Vreme de stat în tricou de Crăciun
Madeira, Portugalia FOTO Unsplash
Temperaturile sunt destul de scăzute iarna în România, astfel că iubitorii de căldură nu sunt impresionați de excursiile la munte sau de orele petrecute pe pârtie. Din contră, fug cât mai departe de ger și aleg destinații cât mai însorite.
Nu trebuie să ajungeți pe celălalt capăt al globului pentru a găsi vreme plăcută, există câteva destinații în Europa care sunt recunoscute ca fiind cele mai călduroase pe timp de iarnă.

Din top cinci fac parte Madeira (Portugalia), Malta, Algarve (Portugalia), Tenerife (Spania) și Mijas (Spania), potrivit europeanbestdestinations.com.


Madeira

În Madeira vremea este perfectă, niciodată prea cald, niciodată prea frig. Este o destinație numai bună atât pentru activități sportive, cât și pentru relaxare, deci acoperă toate gusturile. Puteți să faceți drumeții, să vedeți delfinii sau să leneviți la plajă.

De Crăciun puteți să faceți o plimbare în tricou, temperaturile medii în această perioadă a anului fiind de 18 grade Celsius.
Am selectat intervalul 23-27 decembrie, pentru doi adulți. Biletele de avion până în Portugalia costă 508 euro, iar zborul durează 17 ore dus (două escale) și 11 ore întors (o escală).

Cazarea la un hotel de patru stele costă 2.404 lei, închirierea unei garsoniere costă 1.097 lei, iar o cameră într-o vilă costă 1.504 lei.

Malta

Malta este compromisul perfect între lenevie, gastronomie și turism cultural. Puteți alterna zilele de descoperire a insulei cu zile de odihnă lângă piscina hotelului. Temperatura medie iarna este de 16 grade Celsius și nu scade sub 14. Așadar, lăsați săniile, pălăriile și mănușile acasă și nu uitați ochelarii de soare și hainele de primăvară pentru o vacanță de vis pe insula Malta.

Biletele de avion costă doar 77 de euro. Zborul dus durează 10 ore și un sfert, cu o escală, iar cel întors este direct și durează doar două ore și 20 de minute.

O cameră la un hotel de patru stele costă 1.242 de lei, cu mic dejun inclus, iar la unul de trei stele costă 924 de lei.

Prețul unei camere într-o vilă este 697 de lei, iar pentru a închiria un apartament cu trei camere ar trebui să plătiți 2.051 de lei.Algarve

Algarve este destinația perfectă pentru oricine fiindcă are câte ceva din fiecare: natură, activități de familie, distracție și cluburi de noapte. Este cea mai sudică regiune din Portugalia, drept urmare vă ...citeste mai departe despre "Cele mai călduroase destinații din Europa pe timp de iarnă. Vreme de stat în tricou de Crăciun" pe Ziare.com
Facebook ShareTweet
 Joi, 09 Decembrie 2021, ora 03:44

 Articol citit de 502 ori

Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor