Destinații de evitat în Europa. În ce capcane riscă să pice turiștii

Miercuri, 13 Iulie 2022, ora 22:20
610 citiri
Destinații de evitat în Europa. În ce capcane riscă să pice turiștii
La Rambla, Barcelona, Spania FOTO Unsplash

Toate țările europene au experiențe uimitoare de oferit, însă există de asemenea destinații ce pot fi catalogate cu ușurință capcane turistice.

Plaje atât de aglomerate că nu poți arunca un ac, prețuri puțin spus exagerate, reduceri pentru copii care sunt mai degrabă aplicate doar în teorie, sunt doar câteva dintre neplăcerile de care s-au lovit turiștii, potrivit faranwide.com.

1. Albania - Durres Beach

Această mică țară balcanică are plaje superbe care se întind atât de-a lungul Mării Adriatice, cât și de-a lungul Mării Ionice. Cel mai popular loc este plaja Durres, însă veți avea nevoie de un noroc incredibil pentru a găsi un petic de nisip printre mulțimile de turiști. Aici oamenii merg predominant pentru petreceri și cocktail-uri.

2. Andorra - resorturile de schi

Între Spania și Franța se află paradisul muntos al Andorrei. Desigur, majoritatea turiștilor vin pentru sporturile de iarnă, rezervând sejururi în stațiunile de schi locale. Problema este că în timpul sezonului de vârf este extrem de aglomerat. În plus, aceste stațiuni sunt adesea foarte scumpe.

„Am irosit o săptămână din viața fiicei mele la grădina de zăpadă în care copiii au fost adunați și au stat o oră și jumătate fără activități. Apoi au ieșit afară să stea la coadă timp de trei ore pentru a schia vreo doi metri”, este o recenzie lăsată de Sarika B., potrivit sursei citate.

3. Austria — Concertele Mozart și Strauss

Viena este visul oricărui iubitor de muzică clasică. Mulți dintre cei mai mari compozitori au venit din capitala Austriei - dar asta a fost cu mulți ani în urmă. În zilele noastre, majoritatea turiștilor aleg concertele Mozart & Strauss de la Kursalon unde sunt prezentate melodii ale celor două legende muzicale.

Orientate către turiști, aceste spectacole sunt numeroase, scumpe și nu sunt suficient de calitative pentru a justifica costul, mai ales când vin la pachet cu cine prea scumpe.

4. Belarus - centrul vechi al orașului Minsk

Aici veți găsi ”centrul vechi” care nu este chiar foarte vechi în Minsk - multe dintre casele originale din secolul al XVII-lea și al XVIII-lea au fost reconstruite în anii 1980.

”Centrul istoric al Minskului este minuscul, are destul de multe biserici, câteva piețe și o mână de case vechi. Este atât de bine întreținut încât ar putea fi în Disneyland, așa că nu este foarte autentic. Bun doar p ...citeste mai departe despre "Destinații de evitat în Europa. În ce capcane riscă să pice turiștii" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#destinatii Europa, #destinatii de evitat europa, #capcane turistice , #Stiri Vacanta