Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Vacanta > Stiri Vacanta
A   A   A

Parcul din România care a ajuns în topul destinațiilor de vizitat în Europa

Parcul din România care a ajuns în topul destinațiilor de vizitat în Europa
Dino Parc Râşnov, „unul dintre cele mai distractive parcuri de aventură şi muzee în aer liber din Europa" FOTO Facebook/ Dino Parc Râșnov
Dino Parc Râşnov este una din cele două destinaţii din România care au intrat în “Top 50 Bucket List Destinations for Kids & Families in Europe”, alcătuit de FatherMag.com.
Prin acest top, publicaţia a creat primul clasament al destinaţiilor din Europa pentru segmentul “copii şi familie”. Dino Parc Râşnov este cel mai mare parc cu dinozauri din sud-estul Europei, care găzduieşte pe cele 3,5 ha de pădure peste 100 de dinozauri atestaţi ştiinţific şi reproduşi în mărime naturală.

Dintre cele 250 de destinaţii din Europa preferate de copii şi familii, cum ar fi parcurile de distracţii şi tematice sau acvatice, plajele, grădinile zoologice şi acvariile, muzeele pentru copii şi parcurile naţionale, FatherMag.com a apelat la recenziile online, pentru a clasifica cele mai bune 50 de destinaţii de familie din Europa pe baza ratingului şi a numărului de voturi.

Dino Parc Râşnov este titrat de creatorii clasamentului ca „unul dintre cele mai distractive parcuri de aventură şi muzee în aer liber din Europa”:

„Acesta este locul pe care nu trebuie să-l ratezi! Copiii pot vedea aproximativ 100 de modele de dinozauri de dimensiuni reale în timp ce fac drumeţii prin parc. Imaginaţi-vă emoţia cu care îi vor descoperi! Mai ales când dau peste cel mai mare dinozaur zburător. Dar aventura nu se termină aici! Există multe locuri de joacă, case în copaci, trasee de aventură, labirintele cu laser şi cinematografe de ultimă generaţie. Crezi că distracţia s-a terminat acum? Ei bine, nu s-a terminat! Nu rataţi toate zonele interactive de realitate virtuală, dar şi vulcanul interactiv în erupţie!”, spun reprezentanţii FatherMag.com.

Este vorba despre vulcanul interactiv şi platforma care simulează trei tipuri de cutremure: unul provocat de o erupţie vulcanică, unul provocat de o turmă de Seismosauri care aleargă şi un cutremur provocat de mişcarea plăcilor tectonice.
De asemenea, în parc mai există 5 dinozauri animatronici care scot sunete terifiante, un cinematograf 9D şi unul 360°, o fereastră interactivă cu realitate augmentată, o peşteră plină de curiozităţi şi replici ale rămăşiţelor de dinozauri, animale preistorice sau insecte, dar şi un terarrium cu reptile vii la etajul 1 al clădirii principale.

Tot la Dino Parc Râşnov sunt expuşi unii dintre cei mai mari dinozauri care au fost descoperiţi până acum în lume: Seismosaurus, gigantul care măs ...citeste mai departe despre "Parcul din România care a ajuns în topul destinațiilor de vizitat în Europa" pe Ziare.com
Facebook ShareTweet
 Joi, 26 August 2021, ora 14:12

 Articol citit de 325 ori

Cele mai citite
Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor