Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Vacanta > Stiri Vacanta
A   A   A

Destinații ideale pentru o vacanță primăvara. Locul rupt din paradis unde o săptămână de cazare costă 200 de euro FOTO

Destinații ideale pentru o vacanță primăvara. Locul rupt din paradis unde o săptămână de cazare costă 200 de euro FOTO
Krabi, Thailanda FOTO Twitter/ @ingridm17729373
Primăvara este perioada ideală pentru un concediu deoarece anotimpul are două mari avantaje: vremea frumoasă și călduroasă și prețurile mai mici decât cele din sezon.
Destinații ideale în acest sens există atât în Europa, dar și pe alte continente, pentru cei care doresc să se orienteze spre o vacanță exotică, potrivit worldfootprints.com.

Destinații ideale pentru vacanța de primăvară

Italia

Italia este cu siguranță una dintre cele mai bune destinații de vacanță indiferent de anotimp, însă primăvara are un farmec aparte: este soare, cald, dar bate o briză răcoroasă. Un alt avantaj este că vremea este ideală atât pentru descoperirea unui oraș mare, precum Roma, Napoli sau Florența, cât și pentru o escapadă în mediul rural sau la plajă.

De exemplu, pentru o vacanță în intervalul 10-16 aprilie, pentru două persoane, în Roma, cazarea la un hotel de patru stele, cu mic dejun inclus, costă 1.300 de euro. Prețurile scad dacă optați pentru o cameră într-o vilă (474 euro) sau pentru închirierea unui apartament (673 euro).

A beautiful spring day in Genova, Italy 🇮🇹

📸IG piero2673 pic.twitter.com/5PgflRLWt4— Wonderful Destinations by heart ❤️ (@WonderfulDest) January 25, 2023


Franța

O vacanță pe coasta franceză primăvara este greu de egalat oriunde altundeva pe pământ. Dacă aveți posibilitatea, includeți în sejur și un weekend în Monaco. Ținând cont că vara este sufocantă căldura, primăvara vremea este numai bună pentru a vizita orașul iubirii.

Costul cazării este ceva mai piperat în Paris de exemplu, însă, pentru același interval, 10-16 aprilie, puteți găsi camere la hotel pentru circa 1.100 de euro sau puteți închiria o garsonieră pentru circa 900 de euro.

GOOD MORNING WORLD
- Paris and Spring -
💭Welcome to Tuesday. Dull as January drifts away. Let’s all smile and be happy. Keep warm and safe, but enjoy your day.💭
When you change the way you look at things, the things you look at change.”
Wayne Dyer. pic.twitter.com/JCfSEGHygf— peter lockett (@LockettsPeter) January 24, 2023


Grecia

Spre deosebire de alte țări din Europa, Grecia nu este atinsă de ierni foarte aspre. Primăvara este ferită de valurile de turiști, iar temperaturile vă vor permite inclusiv un concediu la plajă. Insulele grecești Santorini, Creta, Corfu și Naxos sunt preferatele turiștilor în această perioadă.

Pentru intervalu ...citeste mai departe despre "Destinații ideale pentru o vacanță primăvara. Locul rupt din paradis unde o săptămână de cazare costă 200 de euro FOTO" pe Ziare.com
Facebook ShareTweet
 Luni, 30 Ianuarie 2023, ora 03:29

 Articol citit de 78 ori

Cele mai citite
Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor