Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Vacanta > Ghid de calatorie
A   A   A

Descopera Japonia in mod original cu trenul hotel Twilight Express Mizukaze

Descopera Japonia in mod original cu trenul hotel Twilight Express Mizukaze
Foto: Extravaganzi
Fa-ti timp sa cunosti in mod inedit imperiul nipon prin intermediul unei calatorii epice cu trenul hotel Twilight Express Mizukaze.
Originala experienta se poate transforma intr-o vacanta de neuitat, daca este sa luam in considerare faptul ca expresul este considerat varful de lance in materie de lux in turismul feroviar din Japonia, dupa cum anunta portalul Extravaganzi.

Garnitura trenului hotel de lux este compusa din 10 vagoane, sase fiind destinate cazarii oaspetilor, doua avand rolul de saloane cu geamuri de dimensiuni mari, un vagon restaurant si inca unul pe post de salon de relaxare pentru calatori.


Mizukaze poate lua la bord 30 de pasageri care vor avea sansa de a se bucura de designul cu tuse nostalgice recreat in trenul de lux.

Expresul Mizukaze va traversa tot vestul arhipelagului japonez, oferind calatorilor imbarcati in aceasta aventura de lux sansa de a se desfata atat cu magnificele peisaje, cat si cu gastronomia traditionala a fiecarui loc strabatut de acest hotel pe roti.


De altfel, mesele servite pasagerilor vor fi pregatite de doua nume mari din lumea chef-ilor niponi: Yoshihiro Murata, specializat in gastronomia traditionala washoku, inclusa in patrimoniul UNESCO, si Hajime Yoneda, un chef cunoscut pentru inovatiile sale culinare care asigura punti de legatura intre Occident si Orientul Indepartat.

Mizukaze va face prima calatorie cu oaspeti la bord in luna iunie a acestui an, dar biletele sunt puse deja in vanzare in Japonia.
Facebook ShareTweet
 Sambata, 02 Septembrie 2017, ora 00:00
 Autor:  Marius Jianu

 Articol citit de 12511 ori

Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor