Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Vacanta > Ghid de calatorie
A   A   A

Paradisul se afla in Brazilia, in Parcul National Lencois Maranhenses

Paradisul se afla in Brazilia, in Parcul National Lencois Maranhenses
Foto: Ferias Brasil
Brazilia a fost confundata cu Paradisul inca de la descoperirea sa de catre europeni, dar acum exista si dovada ca acestia nu s-au inselat cu nimic in aprecierile lor: Parcul National Lencois Maranhenses.
Fascinantul peisaj din rezervatia naturala aflata in apropierea golfului San Jose te va face sa simti ca ai pasit intr-o alta lume, una dominata de dune de nisp alb printre care curg ape cristaline in timpul sezonului ploios, dupa cum informeaza site-ul oficial al parcului Lencois Maranhenses.

In parc nu vei putea intra cu masina personala, dar acest lucru nu te va impiedica sa te distrezi precum un copil printre dunele stralucitoare de nisip.

Foto: pousadinhas.com.br

Decorul feeric oferit de parcul Lencois Maranhenses in timpul sezonului ploios atrage mii de turisti dispusi sa se rostogoleasca pe crestele de nisip fin pentru a plonja apoi in lagunele cu apa cristalina.

Partea buna a apropierii de apele oceanului o reprezinta ploile destul de frecvente care cad aici, dar chiar si asa vegetatia este aproape absenta.

Foto: Wikimedia

Nu te teme, insa! In ciuda pustietatii care pare sa cuprinda campiile de nisip, intinse pe 1550 km patrati, vei gasi destule oaze de relaxare la marginea parcului, reprezentate de hoteluri si pensiuni.

Dintre acestea, hotelul Gran Solare Lencois Maranhenses se remarca prin calitatea serviciilor de lux oferite turistilor: spa, cazare in camere si apartamente elegante, piscine private si programe de divertisment pentru toate varstele.

Foto: booked.net

De asemenea, acesta este si cel mai bun loc pentru a-ti programa o incursiune in interiorul rezervatiei, calatoriile fiind coordonate de ghizi bine antrenati.
Facebook ShareTweet
 Sambata, 17 Iunie 2017, ora 00:00
 Autor:  Marius Jianu

 Articol citit de 8694 ori

Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor