Ghid de vacanta: Experimenteaza luxul in salbatica Patagonie

Sambata, 15 Iulie 2017, ora 00:00
4039 citiri
Ghid de vacanta: Experimenteaza luxul in salbatica Patagonie
Foto: Extravaganzi

Patagonia suna ca un tinut al turismului de aventura, dar, in realitate, aici poti trai experiente de neuitat in deplin confort.

Awasi Hotel din Parcul National Torres del Paine te va ului prin serviciile si dotarile de lux oferite oaspetilor care vor sa combine aventura cu confortul unei cazari in stil rustic, dar elegant, arata Extravaganzi.

Complexul se integreaza perfect in decorul salbatic din parcul national patagonez, dispunand de 12 vile si o cabana centrala.

Cazarea intr-o vila iti aduce automat propriul ghid turistic si un vehicul cu care sa explorezi teritoriul salbatic din imprejurimi.

Unitatile de cazare sunt decorate si amenajate intr-un mod care combina elemente rustice si moderne, precum sobe pe lemne si bai cu jaccuzi, pentru a te bucura pe deplin de sosirea "acasa" dupa o zi istovitoare petrecuta pe cararuile Parcului National Torres del Paine.

Barul si restaurantul din cabana principala iti ofera posibilitatea sa socializezi cu ceilalti turisti refugiati aici pentru o vacanta linistita.

De asemenea, te poti bucura de o experienta gastronomica interesanta, chef Federico Ziegler facand din fiecare masa servita un adevarat miracol culinar, iar vinurile scumpe din crama cabanei si peisajul extroardinar afisat in fata ochilor tai vor transforma aceasta vacanta intr-una din cele mai scumpe amintiri.

#hotel Awasi, #vacanta Patagonia, #vacante exotice , #Vacante exotice