Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Vacanta > Stiri Vacanta
A   A   A

Top șase insule din Grecia cu nisip fin. Ce plajă să alegi în funcție de ce îți dorești: relaxare sau distracție VIDEO

Top șase insule din Grecia cu nisip fin. Ce plajă să alegi în funcție de ce îți dorești: relaxare sau distracție VIDEO
Plajele insulelor din Grecia atrag vizitatori din toată lumea FOTO / Pixabay
Plajele insulelor din Grecia atrag vizitatori din toată lumea an de an, iar turiștii români sunt în top.
Peisajele uluitoare, apele cristaline, nisipul fin, mâncarea tradițională delicioasă și multitudinea de activități estivale sunt apreciate de turiști.

Pe cele mai multe plaje, turiștii găsesc șezlonguri și umbrele de închiriat, dușuri, toalete, vestiare și taverne pentru a savura mâncăruri grecești delicioase. Sunt, de asemenea, și plaje virgine.

De regulă, în sezonul estival, tinerii călători care caută distracție merg pe insulele Mykonos și Corfu. Cei care preferă o vacanță mai liniștită și mai relaxantă aleg insulele Kefalonia, Karpathos sau Lefkada, care sunt perfecte pentru o vacanță relaxantă, mai ales pentru cei care călătoresc în familie. Și apa sau nisipul reprezintă criterii importante atunci când turiștii își programează vacanța.

Dacă ești unul dintre ei, Ziare.com îți prezintă un top al insulelor cu intrare lină în apă, potrivite mai ales pentru familii cu copii.

Zakynthos
Zakynthos este una dintre cele mai apreciate insule de familiile cu copii, deoarece are o multitudine de plaje cu intrare lină în apă.

În special în estul insulei, plajele au intrarea lină în apă, iar marea este tot timpul calmă, fiind perfect pentru vacanțele cu cei mici.

Zakynthos este a treia ca mărime dintre Insulele Ionice, iar turiștii găsesc soare din belșug, ape limpezi turcoaz, numeroase plaje cu nisip fin, sate tradiționale de munte fermecătoare și peisaje naturale deosebite.
Plaja Navagio este una dintre cele mai fotografiate plaje din Zakynthos. Aici se găsește epava unui Freightliner, MV Panagiotis, care a eșuat după o furtună în 1980 și de atunci a rămas abandonată pe plaja strălucitoare cu pietriș alb.

Turiștii găsesc o plajă cu pietriș alb, înconjurată de stânci albe de calcar.

Citește și: Top cinci insule din Grecia cu cea mai cristalină apă. Unde poți avea o vacanță de vis anul acesta VIDEO

Accesul pe plajă se face doar cu barca, cel mai apropiat port de acces fiind Porto Vromi.

O altă plajă apreciată de turiști este Banana Beach, cu nisip fin și apă limpede. Plaja este situată la 20 de minute de mers cu mașina din orașul Zakynthos.

Plaja este destul de comercială, cu o mulțime de operatori care oferă șezlonguri și umbrele cu baruri și restaurante răspândite de-a lungul plajei.Lefkada
Și ...citeste mai departe despre "Top șase insule din Grecia cu nisip fin. Ce plajă să alegi în funcție de ce îți dorești: relaxare sau distracție VIDEO" pe Ziare.com
Facebook ShareTweet
 Luni, 02 Mai 2022, ora 05:56

 Articol citit de 791 ori

Cele mai citite
Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor