Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Vacanta > Stiri Vacanta
A   A   A

Nota de plată virală de pe litoral. Cât a ajuns să coste o pizza la Mamaia: "De asta multă lume alege Bulgaria, Grecia și Turcia"

Nota de plată virală de pe litoral. Cât a ajuns să coste o pizza la Mamaia: "De asta multă lume alege Bulgaria, Grecia și Turcia"
Pizza este mai scumpă la mare FOTO: Pixabay.com
O notă de plată puțin cam piperată pentru produsele comandate a devenit virală pe rețelele de socializare.
Conform bonului, consumația ar fi costat 215 lei, contravaloarea a două cafele, un suc, o bere și două pizza. Iar cel care a postat-o spune că ar fi fost emisă la un restaurant din Mamaia, în sezonul estival 2022.

O postare pe Facebook cu acest subiect a strâns zeci de reacții diverse.Cea mai mare valoare, pe nota de plată virală, este de 80 de lei și apare în dreptul unei pizza din sortimentul Cotto. Nu se specifică exact ce gramaj sau ce diametru are însă o acest fel de mâncare cu specific italian de aproximativ jumătate de kilogram, costă în mod obișnuit aproximativ 30 de lei.

Apoi, o pizza Diavola, care apare în notă la prețul de 65 de lei, costă în mod obișnuit în jur de 40 de lei.

Berea pare să fie mai scumpă, având în vedere că cea la stică de 330 ml costă cel mult 10 lei, iar băutura carbogazoasă la 250 ml costă cel mult 10-15 lei la o terasă de lux.

Postarea a strâns multe comentarii. Oamenii sunt indignați că sunt prețuri piperate pe litoralul românesc.

Unii spun că ar da mai puțini bani pentru mâncare și distracție pe alte plaje din Europa, unii făcând comparație chiar cu prețurile din Italia unde deja au crescut și cu toate acestea ar fi mai mici decât aici.

Și desigur, alții spun că în Grecia, la o tavernă ar fi putut lua o masă copioasă de acești bani

Mai sunt și internauți care fac haz de necaz și spun că ”numai bogații merg la mare în România, restul în Turcia, Grecia, Bulgaria”. Dar și persoane care susțin că mai întâi trebuie consultată lista de prețuri apoi se face comanda. ...citeste mai departe despre "Nota de plată virală de pe litoral. Cât a ajuns să coste o pizza la Mamaia: "De asta multă lume alege Bulgaria, Grecia și Turcia"" pe Ziare.com
Facebook ShareTweet
 Miercuri, 29 Iunie 2022, ora 13:18

 Articol citit de 690 ori

Cele mai citite
Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor