Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Vacanta > Stiri Vacanta
A   A   A

Reduceri de până la 45% pentru rezervările early booking. Grecia, Bulgaria și Turcia, printre destinațiile cu oferte avantajoase

Reduceri de până la 45% pentru rezervările early booking. Grecia, Bulgaria și Turcia, printre destinațiile cu oferte avantajoase
Interes mai mare pentru ofertele early booking față de anul precedent FOTO Unsplash
Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT) estimează o creştere a cererii pentru rezervările tip early booking faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, atât pentru destinaţiile externe, cât şi pentru litoralul românesc. În această perioadă, reducerile tip early booking sunt cuprinse între 10% şi 45%, în funcţie de tipul de transport, destinaţie şi hotelul ales.
”La actuala ediţie a Târgului de Turism al României, agenţiile de turism promovează ofertele tip early booking pentru sezonul estival 2023, atât pentru destinaţii externe, cât şi pentru litoralul românesc, alături de alte oferte speciale cu reduceri consistente lansate cu ocazia târgului de turism. De asemenea, agenţiile promovează şi ofertele rămase pentru sărbătorile şi pentru sezonul de iarnă”, a transmis, miercuri, ANAT, într-un comunicat de presă.

ANAT estimează o creştere a cererii pentru rezervările tip early booking faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut (luna octombrie şi începutul lunii noiembrie). Reducerile tip early booking sunt cuprinse între 10% şi 45%, în funcţie de transport, de unitatea de cazare şi de destinaţie ori în funcţie de tipul pachetului turistic – individual sau operat cu curse charter. Printre destinaţiile promovate cu oferte early booking se numără litoralul românesc, Grecia, Bulgaria, Turcia, Spania, Cipru, Malta, Tunisia şi Egipt.
De asemenea, potrivit ANAT, vizitatorii TTR pot achiziţiona pachete turistice de sărbători şi pentru sezonul de iarnă pentru România (staţiuni de ski, staţiuni balneoclimaterice, pensiuni rurale) dar şi pentru destinaţii precum Egipt, Dubai, Thailanda, Indonezia (Bali), Singapore, Malaezia, Turcia (Antalya), Franţa (Coasta de Azur), Israel, Iordania, Malta, Tunisia, Maroc, Zanzibar, Maldive, Mauritius sau Finlanda (Laponia) ori circuite pentru Turcia, Grecia sau alte ţări europene.

Printre cele mai solicitate capitale pentru Crăciun şi Revelion se numără Paris, Budapesta, Viena, Praga, Madrid, Istanbul, Atena şi Barcelona.

”Este o mare bucurie pentru noi reluarea târgurilor şi în special a Târgului de Turism al României. Sunt reduceri, sunt oferte speciale şi aşteptăm cu drag să fim asaltaţi de turişti”, declară Alin Burcea, prim vicepreşedinte ANAT.

ANAt anunţă, de asemene, că, în urma târgului de turism de la Londra (World Travel Market), apar noi semne de relaxare pentru diverse destinaţii, pre ...citeste mai departe despre "Reduceri de până la 45% pentru rezervările early booking. Grecia, Bulgaria și Turcia, printre destinațiile cu oferte avantajoase" pe Ziare.com
Facebook ShareTweet
 Miercuri, 09 Noiembrie 2022, ora 15:41

 Articol citit de 770 ori

Cele mai citite
Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor