Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Vacanta > Stiri Vacanta
A   A   A

Român consternat după vacanță: "La un restaurant de 5 stele din Malaga m-a costat o bere cât la supermarket în Vamă. Până când?"

Român consternat după vacanță: "La un restaurant de 5 stele din Malaga m-a costat o bere cât la supermarket în Vamă. Până când?"
Restaurantul lui Antonio Banderas din Malaga FOTO europedishes.com
Numărul turiștilor care au renunțat la vacanțele de pe litoralul românesc a crescut anul acesta, iar unii românii au ales să meargă la mare doar în weekenduri.
Cei mai mulți invocă prețuri foarte mari pentru servicii de proastă calitate și au optat pentru destinații din Bulgaria, Grecia sau Turcia.

Un român care frecventează Vama Veche a făcut, pe Facebook, o comparație între prețurile de aici și cele din Malaga, un superb oraș aflat la malul mării, în sudul Spaniei.

"Vreau să pun o întrebare grupului, sunt curios dacă sunt singurul care simte asta. Am avut de curând ocazia să petrec câteva zile în Vamă, apoi imediat după, o săptămâna în Spania (diferite locații) și ulterior în Portugalia.

Merg des în Portugalia (cam o dată la 2-3 luni) dar a fost pentru prima dată când literalmente a două zi după Vama eram în Portugalia.

Întrebarea este: ce va face pe voi să va întoarceți în Vamă? Comparând la rece nu are absolut nici un sens. Oricât de banal ar sună (a devenit deja un meme), Vama chiar nu mai e ce a fost, prețurile sunt mai mari decât în Occident, zborul durează cam tot cât un condus Vamă-București, am impresia că singurul motiv este fie obișnuința, fie ideile preconcepute cum că în afară e mai scump sau poate amintiri legate de Vamă?

Dar până când?

Spre exemplu, am fost de curând la un restaurant de 5 stele al unui actor celebru din Malaga, și m-a costat o bere cât la supermarket în Vamă.
Stăteam și râdeam că prostul, îmi aminteam de Lamborghiniul de 300 de mii de euro al patronului parcat în față supermarketului din Vamă și mă întrebăm: până când?", a scris românul pe grupul Vama Veche.

Ce reacții a stârnit

"În 2-3 ani o să te simți în Vamă că la Ibiza, garantat 100%."

"Până când se duc toți care comentează că "nu mai e ce-a fost"."

"Eu am iubit foarte mult vama, dar nu mai merg acolo! Mergem pentru prieteni, dar nici ei nu se mai duc! Vama is dead to me!"

"De ce nu mergi tu doar în Portugalia, Spania, Tanzania sau unde mai vrei tu? Lasă-ne pe noi că știm să ne distrăm și cu o sticlă de coniac la 15 lei."

"Nu mai veni în Vama veche! Simplu."

"Ajung mai repede în Vama decât în alte părți. Nu poți lua în calcul doar timpul zborului. De asemenea nu aș spune că în Vamă prețurile sunt mai mari decât în afară. Pe de altă parte înțeleg ce vrei să spui și cam ai dreptate. Persona ...citeste mai departe despre "Român consternat după vacanță: "La un restaurant de 5 stele din Malaga m-a costat o bere cât la supermarket în Vamă. Până când?"" pe Ziare.com
Facebook ShareTweet
 Miercuri, 24 August 2022, ora 11:12

 Articol citit de 728 ori

Cele mai citite
Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor