Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Vacanta > Stiri Vacanta
A   A   A

Cea mai mare roată panoramică din România, atracția de la Târgul de Crăciun București 2022

Cea mai mare roată panoramică din România, atracția de la Târgul de Crăciun București 2022
Accesul în Târgul de Crăciun București 2022 este gratuit, iar evenimentul va dura până pe 26 decembrie. FOTO: Facebook
Târgul de Crăciun București 2022 – pe care bucureștenii îl pot vizita în Piața Constituției – va fi deschis până pe data de 26 decembrie, a precizat primarul Capitalei, Nicuşor Dan, care a fost prezent, duminică seara, la deschiderea acestuia.
„Am vizitat în această seară Târgul de Crăciun Bucureşti 2022 din Piaţa Constituţiei şi m-a bucurat faptul ca foarte mulţi oameni, bucureşteni şi turişti deopotrivă, au venit la deschidere în ciuda ploii. Pe toată perioada Târgului cei mari se pot bucura de concerte, de mâncarea tradiţională şi de produsele artizanale ale meşterilor prezenţi la târg, iar cei mici au la dispoziţie o serie de activităţi în parcul de distracţii cu patinoar, carusel şi cea mai mare roată panoramică din România, cu o înălţime de 36 de metri”, a scris Nicuşor Dan pe Facebook.

Edilul a amintit că evenimentul este organizat de Primăria Capitalei, prin prin ARCUB - Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti, PROEDUS - Centrul de Proiecte Educaţionale şi Sportive Bucureşti şi CREART - Centrul de Creaţie, Artă şi Tradiţie al Municipiului Bucureşti, în parteneriat cu TVR.

„Accesul este gratuit, iar târgul va fi deschis până pe data de 26 decembrie”, a precizat edilul Capitalei. ...citeste mai departe despre "Cea mai mare roată panoramică din România, atracția de la Târgul de Crăciun București 2022" pe Ziare.com
Facebook ShareTweet
 Duminica, 20 Noiembrie 2022, ora 22:51

 Articol citit de 891 ori

Cele mai citite
Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor