Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Vacanta > Stiri Vacanta
A   A   A

Tarifele pe litoralul românesc vor fi înghețate în 2023. Programul care oferă reduceri de până la 50% la vacanțele rezervate din timp

Tarifele pe litoralul românesc vor fi înghețate în 2023. Programul care oferă reduceri de până la 50% la vacanțele rezervate din timp
Litoralul românesc FOTO Hepta
Cei mai mulți operatori de pe litoral vor să menţină aceleaşi tarife la pachetele turistice în sezonul estival 2023 ca în acest an, în ciuda scumpirilor cu care se confruntă şi a creşterii TVA la serviciile de cazare, a anunțat joi, 1 septembrie, turoperatorul Litoralulromanesc.ro.
Compania a început deja discuţiile cu hotelierii din staţiunile de la Marea Neagră pentru lansarea sejururilor din 2023, ce urmează a fi puse la dispoziţia turiştilor din luna septembrie.

”Există o preocupare la nivelul industriei pentru a menţine tarifele din 2022 şi în 2023, astfel încât să nu fie pusă o presiune şi mai mare pe bugetul de vacanţă al românilor. Până la ora aceasta, 90% dintre hotelierii cu care am discutat acest subiect şi-au exprimat dorinţa de a păstra preţurile nemodificate, deşi, la rândul lor, sunt puşi în situaţia de a face faţă unor cheltuieli mai mari generate de inflaţie şi de creşterea TVA la cazare”, a declarat Ionuţ Nedea, CEO Litoralulromanesc.ro, citat într-un comunicat de presă.
Turoperatorul estimează că scumpirile vor influenţa şi modul în care românii vor rezerva sejururi pentru vara viitoare. În contextul inflaţiei, aşteptarea celor din industrie este ca turiştii ”să vâneze mai ales oferte speciale şi să se orienteze după preţul cel mai mic”.

”Programul Înscrieri Timpurii - care prevede reduceri de până la 50% la pachetele turistice rezervate din timp şi condiţii speciale de rezervare - este varianta optimă pentru cei care vor să-şi securizeze bugetul de vacanţă şi să fie siguri că se vor bucura de un sejur vara viitoare”, a subliniat reprezentantul Litoralulromanesc.ro.

Primele pachete pentru 2023 în condiţiile de rezervare prin programul Înscrieri Timpurii vor fi disponibile din luna septembrie. ...citeste mai departe despre "Tarifele pe litoralul românesc vor fi înghețate în 2023. Programul care oferă reduceri de până la 50% la vacanțele rezervate din timp" pe Ziare.com
Facebook ShareTweet
 Joi, 01 Septembrie 2022, ora 17:13

 Articol citit de 849 ori

Cele mai citite
Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor