Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Vacanta > Stiri Vacanta
A   A   A

Cea mai scumpă vacanță vândută în 2021 în România: 75.000 de euro. Traseul urmat de clientul de lux și locurile în care s-a cazat

Cea mai scumpă vacanță vândută în 2021 în România: 75.000 de euro. Traseul urmat de clientul de lux și locurile în care s-a cazat
Portul din Monaco FOTO Wikipedia
O agenție de turism a vândut către clienți români în sezonul estival 2021 pachete turistice în valoare de 2,5 milioane de euro pentru destinaţii precum Riviera franceză, Italia, Turcia, Grecia sau România.
Cea mai scumpă vacanţă a verii a fost un circuit Franţa-Italia, pe traseul Riviera franceză-Florenţa (Toscana), care a costat 75.000 de euro.

”Vara 2021 a cunoscut o efervescenţă turistică în zona de lux, iar turiştii români amatori de vacanţe premium au ales luxul european. Nordis Travel, a vândut în sezonul estival pachete turistice în valoare de 2,5 milioane de euro pentru destinaţii precum Riviera franceză, Italia, Turcia, Grecia sau România. Pentru o vacanţă de lux cu 7 nopţi de cazare şi turiştii români au plătit, în medie, peste 2.000 euro de persoană”, anunţă agenția.

„S-a ajuns la această sumă (n.r. - 75.000 de euro) pentru că turiştii au dorit cazări în locuri extraordinare, care să fie în sine o experienţă. Hotel De Paris din Monaco, Hotel Four Seasons din Florenţa şi cazarea din Il Borgo Santo Pietro Toscana. În fiecare dintre aceste locuri minunate au ales să fie cazaţi în suite. Un exemplu este Fresco suite de la Four Seasons Florenţa, care are o frescă renascentistă pe tavan”, a precizat Anca Drugan, CEO Nordis Travel.
Printre extravaganţe s-a aflat o cursă private jet cu aterizare pe aeroportul Dalaman (Turcia) şi transfer cu elicopterul către resortul D Maris Bay. La retur, transferul către aeroport s-a făcut cu un speedboat, urmat de transfer terestru cu o limuzină de lux. Turiştii care au apelat la acest pachet au experimentat practic toate mijloacele de transport, pentru o experienţă cu adevărat deplină.

„Am consemnat şi un record de 4 zboruri private jet într-o singură zi, pentru persoane care au avut la dispoziţie o zi întreagă o aeronavă şi echipajul acesteia, astfel încât să rezolve toate cele necesare zburând între patru ţări în mai puţin de 12 ore”, a adăugat Anca Drugan.

De asemenea, un weekend ”de lux” în Delta Dunării a costat 6.800 de euro pentru doi adulţi. Turiştii au ajuns cu elicopterul la resortul de 5 stele, au fost cazaţi două nopţi într-o suită, cu mic dejun inclus, şi au făcut excursii la Pădurea Letea şi pe canale, la pescuit. De asemenea, au optat pentru cină pe barcă, la apus.

De altfel, unele resorturi de pe litoral au făcut şi din România o destinaţie premium. Turişt ...citeste mai departe despre "Cea mai scumpă vacanță vândută în 2021 în România: 75.000 de euro. Traseul urmat de clientul de lux și locurile în care s-a cazat" pe Ziare.com
Facebook ShareTweet
 Miercuri, 01 Septembrie 2021, ora 14:56

 Articol citit de 335 ori

Cele mai citite
Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor