Turiști care au ajuns pe litoral în România anul acesta, speriați de prețuri: "22 de lei o porție de cartofi?! Ferească!" FOTO

Joi, 08 Iunie 2023, ora 12:07
208 citiri
Turiști care au ajuns pe litoral în România anul acesta, speriați de prețuri: "22 de lei o porție de cartofi?! Ferească!" FOTO
Client care verifică nota de plată FOTO Unsplash

Prețurile prea mari și serviciile proaste sunt pe lista motivelor care i-au îndepărtat pe turiști de litoralul românesc. Mulți au ales să-și petreacă vacanțele de vară în Bulgaria, Grecia sau Turcia și petrec doar unele weekenduri în stațiunile de la noi.

Cei care au ajuns deja anul acesta la mare publică impresii și prețuri în mediul online. Un turist a postat pe Facebook nota de plată pentru o masă din comuna Corbu, destinație populară pentru turiștii care doresc să se bucure de frumusețea naturală a litoralului și de plajele nisipoase întinse.

"Postez nota de plată cu prețurile de la Corbu de sâmbăta trecută. Când se plâng unii pe forum Thassos că e prea scump meniul, vă rog să le prezentați acest bon. Să-mi rup și mașina pe drumurile care duc la Vadu și Corbu", a scris acesta pe grupul Forum Litoral România.

"22 lei o portie de cartofi?! Ferească"

În comentarii, părerile sunt împărțite.

"Mă gândesc că, în final, ar fi frumos să promovăm frumusețile acestor locuri și mai puțin “lăcomia” omenească. De ce vedem și promovăm mereu partea mai puțin frumoasă/ bună a lucrurilor? Cine își permite să dea bani pe ceva ce nu merită, o face cu sau fără afișarea bonurilor pe rețelele de socializare. Așa se întâmplă cu orice produs."

"Păi nu mai bine să știm dinainte să nu mai plecăm acolo? Că ajungi, ți-e foame și de nevoie dai banii."

"22 lei o porție de cartofi?!! Ferească."

"De aceea fug oamenii din țară, din cauza lăcomiei."

"N-am mai fost la Corbu de vreo 10 ani, dar nici că aș mai merge, de fapt, mai ajung pe litoralul nostru doar vreo 3-4 zile pe an și doar în Neptun, pentru că nu e atât de aglomerat, e ceva mai ieftin și vreo 2-3 ani doar asta mă interesează."

"Sunt prețuri de stațiune turistică. Doar pentru că e România, trebuie să coste mai puțin? În Grecia, gavros - care e o hamsie - costă 8-9 euro. Faceți conversiile și schimbați-vă perspectiva. E încă ieftin, având în vedere diferențele de nivel de salarizare din cele două țări. Poți să îți rupi mașina și pe drumuri periculoase din alte țări. Singura problemă cu acest "bon fiscal" e că nu e bon fiscal. Lucru care se întâlnește extrem de des și în alte țări străine. Lucrați un pic la mentalitate și scăpați de automatismul "țara MEA e de ...r@#@t". Țara noastră e foarte frumoasă și destul de bine aliniată la restul ță ...citeste mai departe despre "Turiști care au ajuns pe litoral în România anul acesta, speriați de prețuri: "22 de lei o porție de cartofi?! Ferească!" FOTO" pe Ziare.com

#litoral romanesc, #2023, #preturi, #mancare, #scumpiri , #Stiri Vacanta