Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Vacanta > Stiri Vacanta
A   A   A

Cuvintele ce ar trebui să-ți ridice semne de întrebare când faci o rezervare pentru vacanță. „Rustic”, un termen cu sensuri bizare

Cuvintele ce ar trebui să-ți ridice semne de întrebare când faci o rezervare pentru vacanță. „Rustic”, un termen cu sensuri bizare
Persoană care face rezervare pe Airbnb FOTO Pixabay
Închirierea unei proprietăți pentru a petrece vacanța poate fi o loterie. Uneori poate duce la întreruperea călătoriei, la fel cum ar putea să ai noroc și să rezervi un loc care este chiar mai frumos în viața reală decât în fotografii.
La sosire, s-ar putea să descoperi că gazda și-a luat destul de multe libertăți când a descris proprietatea oferită spre închiriere.

Citirea recenziilor poate ajuta, însă este important să rețineți că uneori casa de vis rustică a unei persoane este coșmarul altei persoane.

Pentru a evita astfel de situații, fiți atenți la anumite cuvinte care ar trebui să vă facă să vă întrebați dacă o proprietate este cu adevărat potrivită pentru dumneavostră.

Cuvintele folosite într-o descriere care ar trebui să vă facă suspicioși când rezervați o vacanță

La fel ca la anunțurile imobiliare, există anumite cuvinte cheie folosite care pot spune multe despre proprietate.

Iată câteva exemple și ce ar putea însemna cu adevărat,– oferite într-un raport de la Elliot Advocacy, citat de lifehacker.com:

Eclectic
Poate că se referă la decorul care combină mai multe stiluri de design diferite. La fel de bine, ar putea însemna că poți intra doar într-un dormitor târându-te printr-o fereastră, sau că singura chiuvetă este situată deasupra toaletei.

Dacă mai aveți întrebări despre proprietatea eclectică după ce vă uitați la fotografii și citiți recenziile, probabil cel mai bine este să luați legătura cu gazda pentru a vă asigura că aceasta vă va satisface nevoile.

Retras

La fel ca „privat”, asta înseamnă probabil că proprietatea este suficient de departe de alte persoane încât să poți mări volumul stereo fără a deranja pe nimeni. Dar cât de departe este, mai exact?

Mai important, ar putea fi un indiciu că casa este destul de departe de cea mai apropiată benzinărie, magazin alimentar sau spital. Din acest motiv, verificați întotdeauna distanța aproximativă de la casă la civilizație înainte de a rezerva.

Sigur

Desigur, doriți ca închirierea dvs. de vacanță să fie sigură, dar ce a determinat gazda să o includă în descriere? Deși ar putea însemna că au instalat o cameră de supraveghere, ar putea fi, de asemenea, un indiciu că casa nu este situată în cea mai sigură zonă.

Dacă orice altceva despre proprietate este atrăgător, poate doriți să faceți o mică cercetare asupra loca ...citeste mai departe despre "Cuvintele ce ar trebui să-ți ridice semne de întrebare când faci o rezervare pentru vacanță. „Rustic”, un termen cu sensuri bizare" pe Ziare.com
Facebook ShareTweet
 Luni, 22 August 2022, ora 22:29

 Articol citit de 446 ori

Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor