Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Viata sanatoasa > Stiri Viata sanatoasa
A   A   A

Unde ne putem trata în România bolile provocate de oboseala cronică. Cele mai bune stațiuni balneoclimaterice din țară

Unde ne putem trata în România bolile provocate de oboseala cronică. Cele mai bune stațiuni balneoclimaterice din țară
Baie de soare în stațiunea Borsec FOTO borsecinfo.ro
În contextul în care se preconizează ca tot mai multe țări preferate de români pentru vacanța de vară să fie incluse pe lista galbenă din cauza celui de-al patrulea val al pandemiei de COVID-19, stațiunile balneare din România ar putea fi o opțiune pentru concediu.
Românii care nu vor să se vaccineze doar pentru a călători fără restricții în afara țării au la dispoziție în țară nu mai puțin de treizeci de stațiuni unde se pot relaxa, dar își pot trata totodată și afecțiunile medicale.

În cazul în care vă planificați să petreceți concediu în destinațiile menționate, este bine să știți de la început pentru ce boli sunt indicate stațiunile balneoclimaterice din România.

Amara: are recomandări terapeutice pentru: dermatologie, alergii, aparat respirator și ORL, endocrine, reumatism, nutriție și metabolism, ginecologie, nevroze, sistem nervos periferic, boli profesionale.

Statiunea este recomandata pentru tratamentul bolilor reumatice degenetative (spondiloza, artroza, poliartroza), a bolilor reumatice inflamatorii (reumatismul inflamator), bolile ginecologice (mertosalpingita cronica, insuficienta ovariana, sterilitate secundara) dar si a disfuncțiilor asociate (dermatologice, endocrine)

Bazna: aparat respirator și ORL, boli profesionale, endocrine, ginecologie, reumatism, sistem nervos periferic
Sunt tratate afecţiuni ale aparatului locomotor, ca reumatismul, artroze, spondiloze, stări post traumatism, afecţiuni ginecologice, otolaringologice, endocrine, afecţiuni cauzate de stres.

Tratamentele sunt asigurate la bazinul cu apa minerală sarată, bromurată, clorurată, sodică, hipertonă, sub atentă supraveghere medicală.

Băile Felix: reumatism, endocrine, nutriție și metabolism, sistem nervos periferic, boli profesionale, dermatologie, alergii, ginecologie, nevroze
- poliartrită reumadoidă, spondiloză anchilozantă
- spondiloză cervicală, dorsală și lombară, poliartroză
- entorse, luxații, sechele locomotorii

Băile Govora: dermatologie, aparat respirator și ORL, endocrine, boli profesionale, hepato-biliare, rinici și căi urinare, nutriție și metabolism, tract digestiv și glande anexe, gonecologie, nevroze, reumatism, sistem nervos periferic bronșita cronică; traheobronșite; B.P.O.C.; emfizem pulmonar; status post-infecții respiratorii repetate; bronșiiectazii fără episoade hemoptoice; astm bronșic alergic, infecțios, infecțio-alergic;
se ...citeste mai departe despre "Unde ne putem trata în România bolile provocate de oboseala cronică. Cele mai bune stațiuni balneoclimaterice din țară" pe Ziare.com
Facebook ShareTweet
 Duminica, 18 Iulie 2021, ora 22:55

 Articol citit de 387 ori

Cele mai citite
Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor