TOP SHOPPING pentru un somn odihnitor

Sambata, 19 Octombrie 2013, ora 00:00
8254 citiri
TOP SHOPPING pentru un somn odihnitor

Un somn odihnitor este esential, mai ales in perioadele de stres maxim. Daca intampini probleme la acest capitol, ar trebui sa apelezi la cateva trucuri simple, care iti pot face viata mai usoara.

Tehnologia iti permite acum sa induci somnul prin diverse dispozitive: de la masca de somn cu lumini albastre pana la dispozitivul ce scoate sunete "linisitoare" sau banderola cu casti incorporate, fiecare sistem isi are rolul sau in generarea unui somn profund imediat dupa ce te-ai asezat in pat.

Business24 iti recomanda cateva gadgeturi menite sa stimuleze productia de melatonina, dar si sa relaxeze muschii fetei ori sa indeparteze durerea creata de tensiune.

The Sleep Assisting Music Headband, 49,95 de dolari

Foto: hammacher.com

Daca iti place sa asculti muzica atunci cand adormi sau, pur si simplu, vrei sa nu mai auzi zgomotele din jur, atunci banderola cu casti incorporata este perfecta pentru tine.

Spre deosebire de castile clasice, care te pot deranja in somn, banderola este confortabila si dispune de un fir suficient de lung incat sa nu te incurce prea tare pe timpul noptii.

The Sleep Assisting Mask, 49,95 dolari

Foto: hammacher.com

Aceasta masca pentru dormit emite o lumina albastra relaxanta ce incurajeaza eliberarea melatoninei.

Intensitatea luminii poate fi ajustata si poate fi programata pentru 10, 20 sau 30 de minute, in functie de cat timp ai tu nevoie pana adormi.

The Hot/Cold Headache Relieving Mask, 39,95 dolari

Foto: hammacher.com

Pentru serile in care nu poti adormi din cauza durerilor de cap, Business24 iti recomanda aceasta masca realizata dintr-un gel care poate fi incalzit sau racit si care pastreaza temperatura stabilita de tine timp de 40 de minute.

Terapia prin caldura ajuta muschii fetei sa se relaxeze, in timp ce terapia prin temperaturi joase contracta vasele de sange si indeparteaza durerile date de tensiune.

The Sleep Improving Pillow Wedge, 79,95 de dolari

Foto: hammacher.com

Aceasta perna usor inclinata este benefica pentru situatiile in care ai arsuri, pentru congestii ale sinusurilor si alte probleme respiratorii sau digestive. Perna este realizata din doua straturi de spuma poliuretanica medicala.

The Original Sleep Sound Generator, 59,95 de dolari

Foto: hammacher.com

Dispozitivul produce un sunet linistitor, menit sa acopere orice alt zgomot de fundal, fie el ticait de ceas, trafic, sau vecini zgomotosi.

The Power Nap Head Pillow, 99,95 de dolari

Foto: hammacher.com

Daca ai programul extrem de incarcat si nu prea ai timp sa-ti faci orele de somn, poti inceca "The Power Nap Head Pillow".

Aceasta este o perna care iti invaluie complet capul si blocheaza orice sunet, ajutandu-te astfel de "tragi un somn" rapid.

Perna are un spatiu decupat in dreptul gurii si al nasului, dar si un spatiu special in care poti introduce mainile, daca simti nevoia sa dormi sprijinit cu capul pe masa.

Alegerea este ideala, fie ca petreci foarte multe ore in aeroport, fie ca ai nevoie sa-ti reincarci bateriile intre cateva sedinte lungi, la birou.

#gadget somn, #banderola casti, #masca somn , #Stresul