Agenti autorizati Vodafone in Irlanda, acuzati ca discriminau clientii romani

Duminica, 23 Iunie 2013, ora 09:53
2164 citiri
Agenti autorizati Vodafone in Irlanda, acuzati ca discriminau clientii romani

Compania de telefonie mobila Vodafone ancheteaza un caz legat de un mesaj e-mail xenofob trimis de catre unul dintre agentii sai acreditati din Irlanda in care solicita personalului sa ceara o garantie de 500 de euro tuturor clientilor romani, informeaza sambata in editia sa electronica The Irish Sun.

Mesajul trimis de agentul creditat al Vodafone in Irlanda, "Talk To Me", care vinde telefoane cu abonamente si cartela reincarcabila pentru operatorul de telefonie mobila, ii instruia pe angajati sa nu ii conecteze la retea pe clientii romani pana cand acestia nu vor plati avansul.

"NU CONECTATI niciun client roman fara sa luati o garantie de 500 de euro! Nu pot sa subliniez acest lucru suficient, daca nu reusiti sa luati o garantie si 'Talk To Me' nu isi va recupera banii in primele 6 luni de la conectare, din pacate va trebui sa dati banii din buzunar", se arata in mesajul trimis angajatilor agentului Vodafone.

Angajatii de la 'Talk To Me' s-au declarat socati la primirea acestui e-mail.

Imediat, conducerea Vodafone a deschis o ancheta privind e-mail-ul dupa ce The Irish Sun i l-a adus in atentie.

"Dupa ce companiei Vodafone i-a fost adus la cunostinta acest mesaj, aceasta a contactat si discutat indeaproape cu agentul sau acreditat 'Talk to Me' pentru a intelege originea si baza pentru acestei comunicari interne. Vodafone ar dori sa-i asigure pe clientii sai ca aceasta masura nu a fost aprobata de companie, nu provine de la Vodafone si nici nu a fost solicitata sau sustinuta de Vodafone", a afirmat compania de telefonie mobila intr-un comunicat.

"In plus, acest mesaj nu corespunde cu politicile sau procedurile Vodafone. Compania ia aceasta problema foarte in serios si va continua sa lucreze cu 'Talk To Me' pentru a lua toate masurile necesare pentru a se asigura ca aceasta problema nu va mai aparea in viitor", se precizeaza in comunicatul publicat de Vodafone.

#discriminare clienti Vodafone, #clienti romani Vodafone Irlanda, #discriminare romani Irlanda, #abonamente romani Vodafone Irlanda , #stiri Vodafone