Fiscul, pe urma propriilor angajati

Sambata, 23 Iulie 2011, ora 12:03

1511 citiri

Politia si Fiscul va urmari peste 120 de angajati ai Garzii Financiare, care nu au trecut examenele organizate recent in cadrul institutiei, conform NewsIn.

In urma nepromovarii examenelor organizate recent pentru a ramane in continuare sa lucreze in institutie, angajatii "au intrat in concediu de boala, ca sa nu poata fi disponibilizati", dupa cum a declarat Sorin Blejnar, presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF).

"Din 1.375 lucratori ai Garzii Financiare au plecat acasa 329, mai mult dect ne-am propus, adica 24%", a precizat seful Fiscului. 

 

"Ma amuza naivitatea" unora dintre ei, "125 au intrat in concediu de boala, ca sa nu poata fi disponibilizati", a mai zis Blejnar. Potrivit acestuia, in acest caz este vorba de concedii medicale inchipuite si, din acest motiv, persoanele in cauza "o sa riste inclusiv o sesizare penala".  

Insa legea insa spune ca angajatii nu pot fi concediati atata timp cat se afla in concediu medical. "O sa primeasca citatie de la Parchet", a conchis Sorin Blejnar.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Citește și:
„Nu există niciun risc pentru numerar.” Cum vede un expert în tranzacții electronice drumul cash-ului în economia țării în 2024 VIDEO
Eveniment exploziv, o monedă a devenit cea mai puternică din lume: A crescut cu 25% față de dolarul american

Sursa: Business24

#fisc, #garda financiara, #anaf, #sorin blejnar, #concediere anaf , #stiri Sorin Blejnar

Adaugă comentariu