Care miere de Manuka este mai buna?

Autor: Advertorial

Joi, 11 Noiembrie 2021, ora 14:33

774 citiri

miere de Manuka FOTO: manukashop.ro

Care miere de Manuka este mai buna ... o intrebare grea dar vom incerca sa va explicam aici de ce Manuka Health din Noua Zeelanda este cea mai buna miere de Manuka.

Fondata in micul oras rural Te Awamutu, Noua Zeelanda, Manuka Health este acum lider mondial pe categoria de miere de Manuka. Te Awamutu este inca baza de origine si ramanem condusi de aceeasi grija profunda pentru bunastarea oamenilor, a albinelor si a mediului nostru, care ne-a facut un brand de incredere in peste 50 de tari din intreaga lume.

Impreuna suntem un colectiv de experti iubitor de miere (format din aproximativ 1,5 miliarde de albine si 200 de oameni) dedicati sa va aduca cea mai buna miere de Manuka, propolis si alte produse naturale, facute chiar aici in Noua Zeelanda. Energie pura din natura Noii Zeelande.

Cumparati cea mai buna miere de Manuka aici.

Manuka Health, importata in Romania de ManukaShop.ro este astfel cea mai buna miere de Manuka pentru ca:

Manuka Health este nascuta cu mandrie in Noua Zeelanda. Fiecare borcan cu mierea noastra a fost facut, testat si sigilat in siguranta chiar aici, in Noua Zeelanda si poate fi urmarit pana la apicultorul de la care provine. De fapt, fiecare borcan poarta un cod QR unic care se leaga la "certificatul de nastere cu miere" - asa ca indiferent unde va aflati in lume, puteti verifica ca borcanul cu miere este original.

Cumparati cea mai buna miere de Manuka, Manuka Health, direct in Romania de la importator certificat aici.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Business24

#miere de Manuka, #Manula, #miere , #Stiri Viata sanatoasa

Adaugă comentariu